20 Септември, 2017
1.2956
Имаат ли „здрави“ профити трите најголеми приватни болници?

Имаат ли „здрави“ профити трите најголеми приватни болници?

Кој е главниот дрматор на Македонската берза?

Кој е главниот дрматор на Македонската берза?

Кој ќе заслужи амнестија од затвор?

Кој ќе заслужи амнестија од затвор?

Климатските промени погубни за земјоделскиот труд - МЗШВ со конкретни мерки

Климатските промени погубни за земјоделскиот труд - МЗШВ со конкретни мерки

Петрески: Препораката на ММФ да се зголеми старосната граница за пензионирање е избрзана

Петрески: Препораката на ММФ да се зголеми старосната граница за пензионирање е избрзана

Беслими: Корисно е Македонија да има аранжман со ММФ

Беслими: Корисно е Македонија да има аранжман со ММФ

Во Собрание и денес ќе се кршат копја за Законот за јазици

Во Собрание и денес ќе се кршат копја за Законот за јазици

(ВИДЕО) СТРАВИЧНИ СЛИКИ ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО МЕКСИКО: Меѓу 226 мртви и мали деца

(ВИДЕО) СТРАВИЧНИ СЛИКИ ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО МЕКСИКО: Меѓу 226 мртви и мали деца

Османи: ЕУ мора да покаже подготвеност да ја прифати Македонија

Османи: ЕУ мора да покаже подготвеност да ја прифати Македонија

Најнови вести

Во Собрание и денес ќе се кршат копја за Законот за јазици

20 Септември, 2017

Надвор е свежо, ама внатре во Собрани најверојатно ќе врие.Законот за јазици и денес ќе биде жешката тема за која пратениците ќе треба да дискутираат.Досега имаше само тензии а како ќе биде не денешната 15. седница на која треба да продолжи расп

(ВИДЕО) СТРАВИЧНИ СЛИКИ ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО МЕКСИКО: Меѓу 226 мртви и мали деца

(ВИДЕО) СТРАВИЧНИ СЛИКИ ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО МЕКСИКО: Меѓу 226 мртви и мали деца

Османи: ЕУ мора да покаже подготвеност да ја прифати Македонија

Османи: ЕУ мора да покаже подготвеност да ја прифати Македонија

Имаат ли „здрави“ профити трите најголеми приватни болници?

Имаат ли „здрави“ профити трите најголеми приватни болници?

Кој е главниот дрматор на Македонската берза?

Кој е главниот дрматор на Македонската берза?

Кој ќе заслужи амнестија од затвор?

Кој ќе заслужи амнестија од затвор?