28 Октомври, 2016
1.5539
    ALK 5406.82    -0.32%     EMO 13    -7.14%     GRNT 554.63    1.78%     KJUBI 1500    3.02%     KMB 2845.17    1.24%     KONZ 100    0%     MPT 25000    -0.13%     OHB 3969.49    -0.42%     OKTA 2218.68    -0.25%     PKB 8151    8.67%     POPK 15    0%     PPIV 32250    0.66%     RADE 1400    3.7%     RMDEN14 91    -1.95%     RZUS 80    -1.21%     SPAZP 2982    0%     STB 703.66    1.82%     STBP 655    16.76%     STIL 64.09    0.71%     TEL 270    1.89%     TNB 7750    0.01%     VITA 8200    -1.71%
Сите податоци од помошните сервери во УБК сега се во раце на СЈО

Сите податоци од помошните сервери во УБК сега се во раце на СЈО

Болните од ретки видови рак без терапија и без лекови на позитивна листа

Болните од ретки видови рак без терапија и без лекови на позитивна листа

Градот ќе „фрли“ 25 милиони евра за Скопјани да се возат во електрични автобуси и минибуси

Градот ќе „фрли“ 25 милиони евра за Скопјани да се возат во електрични автобуси и минибуси

Експертот од Ериксон го изврши увидот во УБК по барањето за истрага на СЈО

Експертот од Ериксон го изврши увидот во УБК по барањето за истрага на СЈО

ДЗС: Колку македонски граѓани живеат во сиромаштија?

ДЗС: Колку македонски граѓани живеат во сиромаштија?

Што крие експлозивниот раст на „останати приходи“ на Комерцијална банка?

Што крие експлозивниот раст на „останати приходи“ на Комерцијална банка?

ФБЕ започна со имплементација на интернационален студентски проект!

ФБЕ започна со имплементација на интернационален студентски проект!

Путин најсилен адут на изборите, не само во САД!

Путин најсилен адут на изборите, не само во САД!

Дали ЕЛЕМ призна грешка? Не е убаво да се расфрлаат пари за рајски градини!

Дали ЕЛЕМ призна грешка? Не е убаво да се расфрлаат пари за рајски градини!

Најнови вести

Жените работат речиси час повеќе дневно од мажите

28 Октомври, 2016

Жените работат во просек 50 минути повеќе секој ден од мажите. За една година разликата достигнува 304 часа, или 38 дополнителни осумчасовни работни дена. Податоците се од извештајот „Global Gender Gap“ на Светскиот економски форум и го има предвид в

Сите податоци од помошните сервери во УБК сега се во раце на СЈО

Сите податоци од помошните сервери во УБК сега се во раце на СЈО

Болните од ретки видови рак без терапија и без лекови на позитивна листа

Болните од ретки видови рак без терапија и без лекови на позитивна листа

Градот ќе „фрли“ 25 милиони евра за Скопјани да се возат во електрични автобуси и минибуси

Градот ќе „фрли“ 25 милиони евра за Скопјани да се возат во електрични автобуси и минибуси

Од инает на сопругот купила грепка и добила милион долари

Од инает на сопругот купила грепка и добила милион долари

Експертот од Ериксон го изврши увидот во УБК по барањето за истрага на СЈО

Експертот од Ериксон го изврши увидот во УБК по барањето за истрага на СЈО