25 Октомври, 2016
1.4684
    ADIN 453    9.95%     ALK 5482.09    0.69%     BESK 8680    2.61%     ICNF 5    -75%     KMB 2756.72    0.08%     MKSD 140    19.66%     MPT 25000    0.78%     MTUR 3386.71    -0.58%     NEME 1250    0%     OHB 3820    0.08%     PPIV 31999.65    -1.24%     REPL 42000    -0.88%     RMDEN15 92.5    0%     RZLV 16    6.67%     RZUS 80.98    1.22%     SOLN 308    14.07%     SPAZ 11498    0%     STB 635.22    2.16%     STIL 63.44    1.63%     TEL 264.6    -2.07%     TNB 7749    0.1%     USJE 22601    5.12%
Шокантно откритие - Деца бегалци работат во конфекции во Турција

Шокантно откритие - Деца бегалци работат во конфекции во Турција

АРНАУДОВ ЗА 24 ВЕСТИ: ВМРО НП и ВМРО ДПМНЕ преговараат вработувања на членови од нашата партија!

АРНАУДОВ ЗА 24 ВЕСТИ: ВМРО НП и ВМРО ДПМНЕ преговараат вработувања на членови од нашата партија!

ИНТЕРВЈУ Левица: 11 декември е можност за промена на курсот и тонењето во живата песок

ИНТЕРВЈУ Левица: 11 декември е можност за промена на курсот и тонењето во живата песок

Економистите не веруваа во негативните камати, а сега треба повторно да ги препишуваат учебниците

Економистите не веруваа во негативните камати, а сега треба повторно да ги препишуваат учебниците

„INSTAGRAM“ ВОВЕДУВА НОВА ОПЦИЈА: По ова ќе биде ист како Фејсбук!

„INSTAGRAM“ ВОВЕДУВА НОВА ОПЦИЈА: По ова ќе биде ист како Фејсбук!

Објавена продажбата на Скопје Сити Мол - кој е купувачот?

Објавена продажбата на Скопје Сити Мол - кој е купувачот?

СЈО и Димитриев, битка со револуционерен бекграунд

СЈО и Димитриев, битка со револуционерен бекграунд

Стара југословенска банкнота, ако ја чувате може од неа да заработите

Стара југословенска банкнота, ако ја чувате може од неа да заработите

АУДИ: ПРЕВЗЕМЕТЕ БЕСПЛАТНИ 50 EUR и тргувајте со акциите на автомобилскиот гигант

АУДИ: ПРЕВЗЕМЕТЕ БЕСПЛАТНИ 50 EUR и тргувајте со акциите на автомобилскиот гигант

Најнови вести

Шокантно откритие - Деца бегалци работат во конфекции во Турција

24 Октомври, 2016

Истражители на „Панорама“ откриле дека десетина деца бегалци од Сирија работат во конфекции во Турција каде се изработуваат алишта за познати британски модни брендови, а добиваат дневница која е двојно помала од минималната. Деца на возраст од 1

АРНАУДОВ ЗА 24 ВЕСТИ: ВМРО НП и ВМРО ДПМНЕ преговараат вработувања на членови од нашата партија!

АРНАУДОВ ЗА 24 ВЕСТИ: ВМРО НП и ВМРО ДПМНЕ преговараат вработувања на членови од нашата партија!

ИНТЕРВЈУ Левица: 11 декември е можност за промена на курсот и тонењето во живата песок

ИНТЕРВЈУ Левица: 11 декември е можност за промена на курсот и тонењето во живата песок

Економистите не веруваа во негативните камати, а сега треба повторно да ги препишуваат учебниците

Економистите не веруваа во негативните камати, а сега треба повторно да ги препишуваат учебниците

„INSTAGRAM“ ВОВЕДУВА НОВА ОПЦИЈА: По ова ќе биде ист како Фејсбук!

„INSTAGRAM“ ВОВЕДУВА НОВА ОПЦИЈА: По ова ќе биде ист како Фејсбук!

Објавена продажбата на Скопје Сити Мол - кој е купувачот?

Објавена продажбата на Скопје Сити Мол - кој е купувачот?