28 Јули, 2017
1.1639
Американски предизвик

Американски предизвик

Од јануари до јуни во „Алкалоид“ 54 нови вработувања и раст на добивка

Од јануари до јуни во „Алкалоид“ 54 нови вработувања и раст на добивка

ИНТЕРВЈУ АЛЕКСАНДАР ЈОВАНОСКИ: Над 80 отсто од договорот со Бугарија беше подготвен од Владата на ВМРО ДПМНЕ!

ИНТЕРВЈУ АЛЕКСАНДАР ЈОВАНОСКИ: Над 80 отсто од договорот со Бугарија беше подготвен од Владата на ВМРО ДПМНЕ!

Што треба да знаете за акцијата на „Гранит“?

Што треба да знаете за акцијата на „Гранит“?

Нов предлог закон - Без фискална во рака казна без мака

Нов предлог закон - Без фискална во рака казна без мака

Медицинските сестри бараат учество во креирањето на здравствените политики!

Медицинските сестри бараат учество во креирањето на здравствените политики!

Заев-Фазлиу: Нудиме нова динамика и квалитет во соработката меѓу централната и локалната власт

Заев-Фазлиу: Нудиме нова динамика и квалитет во соработката меѓу централната и локалната власт

ПУТИН СЕ НАЛУТИ: Штом има нови санкции-клоца за американски дипломати од Русија

ПУТИН СЕ НАЛУТИ: Штом има нови санкции-клоца за американски дипломати од Русија

МАНЧЕВСКИ ИНФОРМИРАШЕ: Груевски го советувале дури 86 луѓе

МАНЧЕВСКИ ИНФОРМИРАШЕ: Груевски го советувале дури 86 луѓе

Најнови вести

Стоп за државни возила, мобилни телефони и службени канцеларии во предизборието

28 Јули, 2017

Со цел да спречи користење на државните ресурси за време на локалните избори Владата најави дека ќе забрани користење на државните возила, мобилните, службените канцеларии на општините во текот на предизбориетоТаа ќе може да го разреши и ди

Заев-Фазлиу: Нудиме нова динамика и квалитет во соработката меѓу централната и локалната власт

Заев-Фазлиу: Нудиме нова динамика и квалитет во соработката меѓу централната и локалната власт

ПУТИН СЕ НАЛУТИ: Штом има нови санкции-клоца за американски дипломати од Русија

ПУТИН СЕ НАЛУТИ: Штом има нови санкции-клоца за американски дипломати од Русија

СИРОМАШТИЈАТА ЗЕМА ЗАМАВ: Во оваа држава луѓето крадат за да преживеат

СИРОМАШТИЈАТА ЗЕМА ЗАМАВ: Во оваа држава луѓето крадат за да преживеат

МАНЧЕВСКИ ИНФОРМИРАШЕ: Груевски го советувале дури 86 луѓе

МАНЧЕВСКИ ИНФОРМИРАШЕ: Груевски го советувале дури 86 луѓе

Шилегов: Сведоци сме на обиди за дисфункција на Собранието

Шилегов: Сведоци сме на обиди за дисфункција на Собранието