23 Февруари, 2017
0.2736

Агробизнис

Николовски вети поддршка за откупувачите на земјоделски производи

Николовски вети поддршка за откупувачите на земјоделски производи

20 Ноември, 2016

Дополнителни субвенции за лозарите, кога ќе ги добијат?

Дополнителни субвенции за лозарите, кога ќе ги добијат?

18 Ноември, 2016

Тутунарите се надеваат на повисоки цени на стартот на откупот

Тутунарите се надеваат на повисоки цени на стартот на откупот

17 Ноември, 2016

КОГА ЌЕ ОГРЕЕ СОНЦЕ ВО АГРАРОТ: Половина субвенции за заостанати исплати од минатите години

КОГА ЌЕ ОГРЕЕ СОНЦЕ ВО АГРАРОТ: Половина субвенции за заостанати исплати од минатите години

16 Ноември, 2016

Македонските јаболка од Преспа на трпеза во Русија

Македонските јаболка од Преспа на трпеза во Русија

12 Ноември, 2016

Николовски бара интервентен откуп и полесен извоз на оризот

Николовски бара интервентен откуп и полесен извоз на оризот

10 Ноември, 2016

Шумското производство расте - кои видови дрвја ги има повеќе?

Шумското производство расте - кои видови дрвја ги има повеќе?

10 Ноември, 2016

Европска комисија: Слаби инвестиции во земјоделството и недоволна искористеност на европските пари

Европска комисија: Слаби инвестиции во земјоделството и недоволна искористеност на европските пари

10 Ноември, 2016

Кои се младите земјоделци добитници на субвенции од 10 илјади евра?

Кои се младите земјоделци добитници на субвенции од 10 илјади евра?

08 Ноември, 2016

Лозарите да поднесат барања за откуп на винско грозје

Лозарите да поднесат барања за откуп на винско грозје

07 Ноември, 2016

Над 1000 млекари во кумановско аплицирале за субвенции

Над 1000 млекари во кумановско аплицирале за субвенции

05 Ноември, 2016

ФОТО: Чудна малина, расте 2 метри и има плод на зима

ФОТО: Чудна малина, расте 2 метри и има плод на зима

03 Ноември, 2016

Жетвата на ориз привршува, колкави се приносите?

Жетвата на ориз привршува, колкави се приносите?

03 Ноември, 2016

МЗШВ: Распределбата на субвенциите се врши по утврден финансиски план

МЗШВ: Распределбата на субвенциите се врши по утврден финансиски план

31 Октомври, 2016

Николовски го обвини МЗШВ дека не го користеле ИСАК системот за исплата на субвенции

Николовски го обвини МЗШВ дека не го користеле ИСАК системот за исплата на субвенции

31 Октомври, 2016

Рокот истекува - поднесете барање за субвенции за житни култури

Рокот истекува - поднесете барање за субвенции за житни култури

31 Октомври, 2016

ОД ХОБИ ДО БИЗНИС: Може ли да се живее од пчеларство?

ОД ХОБИ ДО БИЗНИС: Може ли да се живее од пчеларство?

31 Октомври, 2016

Сушанто Рој ќе добие тужба од МЗШВ за неплатен закуп

Сушанто Рој ќе добие тужба од МЗШВ за неплатен закуп

29 Октомври, 2016