24 Февруари, 2018
0.3346
    ALK 7926.24    0.48%     GRNT 818    0.99%     KMB 3350.61    -0.14%     PPIV 39900    2.05%     RMDEN15 95    -0.11%     RMDEN16 95    0%     STBP 650    8.33%     STIL 140    0%     TEL 295    -0.18%     TNB 14052.14    2.39%     TPLF 1712.35    0.69%     UNI 2050    0%     VITA 7790    0%

Агробизнис

МЗШВ: Два милиони денари за реновирање на метеролошките станици во Демир Капија, Штип и Крива Паланка

МЗШВ: Два милиони денари за реновирање на метеролошките станици во Демир Капија, Штип и Крива Паланка

19 Септември, 2017

Стимулирање на трансферот на знаења и иновации во земјоделството

Стимулирање на трансферот на знаења и иновации во земјоделството

19 Септември, 2017

Исплатени 125 милиони денари за субвенции

Исплатени 125 милиони денари за субвенции

18 Септември, 2017

МЗШВ почнува со ревизија: Како се доделувало државното земјоделско земјиште под закуп?

МЗШВ почнува со ревизија: Како се доделувало државното земјоделско земјиште под закуп?

14 Септември, 2017

Уште три дена за пријавување за субвенции

Уште три дена за пријавување за субвенции

12 Септември, 2017

САКАТЕ ДА СЕ ПРЕСЕЛИТЕ НА СЕЛО: Еве ви начини како да заработите

САКАТЕ ДА СЕ ПРЕСЕЛИТЕ НА СЕЛО: Еве ви начини како да заработите

11 Септември, 2017

OВАА РАБОТА ИМА ИДНИНА: По глава на жител имаат повеќе кошници од Кина

OВАА РАБОТА ИМА ИДНИНА: По глава на жител имаат повеќе кошници од Кина

11 Септември, 2017

АГРОБИЗНИС: Засадете ја оваа овошка, цената е примамлива

АГРОБИЗНИС: Засадете ја оваа овошка, цената е примамлива

09 Септември, 2017

Николовски: Внимателно го следиме откупот на грозјето, откупени се околу 16 милиони килограми

Николовски: Внимателно го следиме откупот на грозјето, откупени се околу 16 милиони килограми

09 Септември, 2017

ЗЕЛЕНИ ПАЗАРИ: Чие е овошјето и зеленчукот кои ги јадеме и колку се квалитетни?

ЗЕЛЕНИ ПАЗАРИ: Чие е овошјето и зеленчукот кои ги јадеме и колку се квалитетни?

08 Септември, 2017

За пет дена јавно отворање на понудите за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

За пет дена јавно отворање на понудите за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

06 Септември, 2017

БИЗНИС КОЈ ЦВЕТА СО ВЕКОВИ: Зошто канабисот - е

БИЗНИС КОЈ ЦВЕТА СО ВЕКОВИ: Зошто канабисот - е "Зеленото злато" на Кина?

02 Септември, 2017

МЗШВ ПЛАТИ 207 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗАОСТАНАТ ДОЛГ  ЗА ОДБЛОКИРАЊЕ НА ПРОЕКТОТ ЈУЖНОВАРДАРСКА ДОЛИНА

МЗШВ ПЛАТИ 207 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗАОСТАНАТ ДОЛГ ЗА ОДБЛОКИРАЊЕ НА ПРОЕКТОТ ЈУЖНОВАРДАРСКА ДОЛИНА

01 Септември, 2017

662 лица конкурираа за мерката Млад земјоделец

662 лица конкурираа за мерката Млад земјоделец

31 Август, 2017

РАЗВИВАЊЕ НА КОНКУРЕТНО СПОСОБНИ ЗЕМЈОДЕЛСКИ СТОПАНСТВА

РАЗВИВАЊЕ НА КОНКУРЕТНО СПОСОБНИ ЗЕМЈОДЕЛСКИ СТОПАНСТВА

29 Август, 2017

Заработуваат и до две просечни плати, цената скокна за 50%

Заработуваат и до две просечни плати, цената скокна за 50%

28 Август, 2017

Франција очекува сериозен пад во производството на вино

Франција очекува сериозен пад во производството на вино

27 Август, 2017

Каде се произведува и колку чини најскапиот мед во светот?

Каде се произведува и колку чини најскапиот мед во светот?

26 Август, 2017