17 Јануари, 2017
0.3563
    ALK 5400    0%     BESK 10899.54    1.82%     CEVI 800    6.67%     FERS 43000    2.38%     GRNT 609.56    0.01%     KMB 3000.49    0.44%     MPT 28694.5    1.35%     OKTA 2400    0%     PPIV 34900    1.2%     REPL 43000    0%     RMDEN15 94    0%     RZUS 98.88    5.19%     SBT 1300    0%     STB 876.6    1.91%     STIL 88.94    3.42%     TEL 256    -1.54%     TPLF 1050    -2.92%     TRPS 1500    0%     TTK 721    3%     UNI 1040    0%     VITA 8960    -0.44%     ZPKO 2500    0%

Агробизнис

Зеленчукот во поплавените места ниту се јаде, ниту се откупува

Зеленчукот во поплавените места ниту се јаде, ниту се откупува

26 Август, 2016

Лешници наводнува на далечина од 150 км, како?

Лешници наводнува на далечина од 150 км, како?

25 Август, 2016

Откупени повеќе од 70.000 тони пченица, која е цената?

Откупени повеќе од 70.000 тони пченица, која е цената?

25 Август, 2016

Во поплавените подрачја поделена добиточна храна

Во поплавените подрачја поделена добиточна храна

22 Август, 2016

Лозарите не се согласуваат да се намали цената за килограм грозје

Лозарите не се согласуваат да се намали цената за килограм грозје

22 Август, 2016

Што прават младите во Европа – учат, работат или ништо?

Што прават младите во Европа – учат, работат или ништо?

21 Август, 2016

Русија може да стане лидер на житниот пазар?

Русија може да стане лидер на житниот пазар?

20 Август, 2016

Ќе се прави контрола на земјоделски производи во поплавените места

Ќе се прави контрола на земјоделски производи во поплавените места

19 Август, 2016

Државата нуди субвенции за складирање на пченица во силоси

Државата нуди субвенции за складирање на пченица во силоси

18 Август, 2016

Програмата ИПАРД 1 заврши – ќе следи ИПАРД 2

Програмата ИПАРД 1 заврши – ќе следи ИПАРД 2

17 Август, 2016

Што ќе се случи со производството и пласманот на ајварката и јабучарот?

Што ќе се случи со производството и пласманот на ајварката и јабучарот?

16 Август, 2016

Откупот на земјоделски производи се зголемил – што најмногу се продаваше?

Откупот на земјоделски производи се зголемил – што најмногу се продаваше?

15 Август, 2016

Ќе се формираат ли кооперативи пред есенската сеидба?

Ќе се формираат ли кооперативи пред есенската сеидба?

15 Август, 2016

Давачките за увоз на пченица во Македонија и Србија се изедначуваат

Давачките за увоз на пченица во Македонија и Србија се изедначуваат

12 Август, 2016

Во поплавените подрачја родот уништен стопроцентно

Во поплавените подрачја родот уништен стопроцентно

12 Август, 2016

За сите поплавени земјоделски површини ќе има оштета

За сите поплавени земјоделски површини ќе има оштета

11 Август, 2016

Намалени трошоци и поголеми приноси за земјоделците: нов софтвер од Дуна компјутери!

Намалени трошоци и поголеми приноси за земјоделците: нов софтвер од Дуна компјутери!

11 Август, 2016

Мелничарите лути – да се укине мерката со која поскапе фитосанитарната анализа

Мелничарите лути – да се укине мерката со која поскапе фитосанитарната анализа

10 Август, 2016