29 Мај, 2017
0.0256

Агробизнис

МЗШВ: Распределбата на субвенциите се врши по утврден финансиски план

МЗШВ: Распределбата на субвенциите се врши по утврден финансиски план

31 Октомври, 2016

Николовски го обвини МЗШВ дека не го користеле ИСАК системот за исплата на субвенции

Николовски го обвини МЗШВ дека не го користеле ИСАК системот за исплата на субвенции

31 Октомври, 2016

Рокот истекува - поднесете барање за субвенции за житни култури

Рокот истекува - поднесете барање за субвенции за житни култури

31 Октомври, 2016

ОД ХОБИ ДО БИЗНИС: Може ли да се живее од пчеларство?

ОД ХОБИ ДО БИЗНИС: Може ли да се живее од пчеларство?

31 Октомври, 2016

Сушанто Рој ќе добие тужба од МЗШВ за неплатен закуп

Сушанто Рој ќе добие тужба од МЗШВ за неплатен закуп

29 Октомври, 2016

ЕУ и Канада утре ќе стават потпис на договорот за слободна трговија (СЕТА)

ЕУ и Канада утре ќе стават потпис на договорот за слободна трговија (СЕТА)

29 Октомври, 2016

Се зголемува органското производство во Македонија, купувачите уверени во квалитетот

Се зголемува органското производство во Македонија, купувачите уверени во квалитетот

24 Октомври, 2016

ИНТЕРВЈУ, ДУШКО МЛЕКАРОТ ОД ГЕРМАНИЈА: Барам СЈО да ги објави моите снимки како бев наместен и толчен!

ИНТЕРВЈУ, ДУШКО МЛЕКАРОТ ОД ГЕРМАНИЈА: Барам СЈО да ги објави моите снимки како бев наместен и толчен!

23 Октомври, 2016

Видео: Николовски најави дека УЈП нема да им виси на врат на земјоделците

Видео: Николовски најави дека УЈП нема да им виси на врат на земјоделците

22 Октомври, 2016

Лозарите со најлошата година досега - грозјето скапува, откуп нема

Лозарите со најлошата година досега - грозјето скапува, откуп нема

22 Октомври, 2016

Годинава веројатно ќе биде најлоша за светското производство на вино

Годинава веројатно ќе биде најлоша за светското производство на вино

21 Октомври, 2016

Помалку храна и голема сиромаштија - ова се очекува од климатските промени?

Помалку храна и голема сиромаштија - ова се очекува од климатските промени?

19 Октомври, 2016

Исплатлива билка која не бара многу труд

Исплатлива билка која не бара многу труд

17 Октомври, 2016

Лозарите да здивнат - продолжува откупот на грозје

Лозарите да здивнат - продолжува откупот на грозје

14 Октомври, 2016

Жетвата одамна заврши, а пченицата скапува во амбарите

Жетвата одамна заврши, а пченицата скапува во амбарите

13 Октомври, 2016

Ова парче месо чини 3.000 евра, еве зошто...

Ова парче месо чини 3.000 евра, еве зошто...

12 Октомври, 2016

Повардарие им соопшти на лозарите да почекаат неколку дена за откупот

Повардарие им соопшти на лозарите да почекаат неколку дена за откупот

10 Октомври, 2016

Привршува бербата на ајварката: дел од бербата во странство, дел дома, кој не го испочитува договорот?

Привршува бербата на ајварката: дел од бербата во странство, дел дома, кој не го испочитува договорот?

10 Октомври, 2016