17 Декември, 2017
0.3370
    ALK 7304.71    0%     CEVI 1144    0%     GRNT 762.38    0.86%     KJUBI 1400    0%     KMB 2700    0.01%     OHB 4767.86    -0.67%     RMDEN15 95.1    0.11%     RZUS 107.89    1.78%     STB 910    -1.09%     STIL 127    -2.31%     TNB 13100    0%     TPLF 1500    -1.69%     UNI 1870    -1.03%     ZILU 151    -2.58%

Анализа

Успеа ли светот да ја скроти инфлацијата?

Успеа ли светот да ја скроти инфлацијата?

04 Февруари, 2013

Кредити: Србите бараат за свадби, Хрватите за купување акции, а Македонците за покривање минус на тековна!

Кредити: Србите бараат за свадби, Хрватите за купување акции, а Македонците за покривање минус на тековна!

03 Февруари, 2013

Дали Русија формира „Лига на словенски земји“ без Македонија!?!

Дали Русија формира „Лига на словенски земји“ без Македонија!?!

02 Февруари, 2013

Што е заедничко меѓу покриените гениталии на Прометеј и македонското Монти Пајтон новинарство?

Што е заедничко меѓу покриените гениталии на Прометеј и македонското Монти Пајтон новинарство?

31 Јануари, 2013

Јануарскиот ефект

Јануарскиот ефект

30 Јануари, 2013

Зошто расте берзата во САД?

Зошто расте берзата во САД?

29 Јануари, 2013

Досие Рој: Треба ли Македонија да стравува од дарежливиот бизнисмен од истокот?

Досие Рој: Треба ли Македонија да стравува од дарежливиот бизнисмен од истокот?

27 Јануари, 2013

ФИНАНСИСКИ ФАНТАЗИИ

ФИНАНСИСКИ ФАНТАЗИИ

25 Јануари, 2013

Гејмерска транзиција или минлива работа?

Гејмерска транзиција или минлива работа?

24 Јануари, 2013

Уште многу работа за Индија

Уште многу работа за Индија

23 Јануари, 2013

Пукни Зоро!

Пукни Зоро!

22 Јануари, 2013

Може ли да се избегне глобална валутна војна ?

Може ли да се избегне глобална валутна војна ?

21 Јануари, 2013

Дали се исплатува замена на обичните со штедливи сијалици!?

Дали се исплатува замена на обичните со штедливи сијалици!?

19 Јануари, 2013

Јавните претпријатија ќе горат, се додека наместо стручни ги јаваат партиски кадри!

Јавните претпријатија ќе горат, се додека наместо стручни ги јаваат партиски кадри!

19 Јануари, 2013

Макро преглед Македонија: Слаб економски раст, независно кој бил на власт!

Макро преглед Македонија: Слаб економски раст, независно кој бил на власт!

18 Јануари, 2013

Кина предводник на истокот, Турција локомотива на Балканот, а каде е Македонија?

Кина предводник на истокот, Турција локомотива на Балканот, а каде е Македонија?

17 Јануари, 2013

Ви благодариме за помошта, сега ќе ве тужиме!

Ви благодариме за помошта, сега ќе ве тужиме!

16 Јануари, 2013

Демографија по Ракомет: Бразилците најбројни, Ислаѓаните најдолговечни, Македонците…учесници!

Демографија по Ракомет: Бразилците најбројни, Ислаѓаните најдолговечни, Македонците…учесници!

15 Јануари, 2013