18 Ноември, 2017
0.8023
    ALK 7409.18    0.11%     KMB 2701    -0.03%     MPT 27782.13    -0.78%     STB 934.8    0.37%     TEL 272    -2.82%     TPLF 1656.25    -2.52%

Анализа

100 на 100.000

100 на 100.000

20 Ноември, 2012

Буџет 2013: за ВМРО е развоен, за СДСМ е предизборен, за НДП е етнички!

Буџет 2013: за ВМРО е развоен, за СДСМ е предизборен, за НДП е етнички!

19 Ноември, 2012

Паметен потег

Паметен потег

19 Ноември, 2012

Оилко трупа профити, Макпетрол книжи загуби!

Оилко трупа профити, Макпетрол книжи загуби!

19 Ноември, 2012

Најголемите бизарни настани во светот на парите

Најголемите бизарни настани во светот на парите

18 Ноември, 2012

Прехранбениот сектор силно ја чувствува кризата!

Прехранбениот сектор силно ја чувствува кризата!

18 Ноември, 2012

СПЕКТАТОР: Нојот е чудно животно!

СПЕКТАТОР: Нојот е чудно животно!

18 Ноември, 2012

Зошто Германците се плашат од Инфлација?

Зошто Германците се плашат од Инфлација?

17 Ноември, 2012

Проблемите на Јапонија

Проблемите на Јапонија

15 Ноември, 2012

Денот кога им се посреќи на Битлси

Денот кога им се посреќи на Битлси

14 Ноември, 2012

Предностите на погрешните предвидувања

Предностите на погрешните предвидувања

13 Ноември, 2012

Продолжува трендот на пораст на јавниот долг

Продолжува трендот на пораст на јавниот долг

13 Ноември, 2012

Досие Даравелски: Царинскиот бос кој се одметна од државата!

Досие Даравелски: Царинскиот бос кој се одметна од државата!

10 Ноември, 2012

СПЕКТАТОР: Неодредено фиксиран поглед…

СПЕКТАТОР: Неодредено фиксиран поглед…

10 Ноември, 2012

Каде  да се бара економскиот раст ?

Каде да се бара економскиот раст ?

10 Ноември, 2012

Скопје ја чека Москва да даде зелено светло за гасоводен крак кон Македонија

Скопје ја чека Москва да даде зелено светло за гасоводен крак кон Македонија

09 Ноември, 2012

Цените растат – инфлацијата закана за стандардот ?

Цените растат – инфлацијата закана за стандардот ?

09 Ноември, 2012

Добивката на загубата

Добивката на загубата

09 Ноември, 2012