24 Март, 2017
0.4207
    ALKB 18510    0%     GRNT 680.02    0%     KMB 2813.41    -0.58%     NOSK 92250    0%     OHB 4950    -0.2%     RMDEN14 96    1.05%     RMDEN15 95    -0.42%     SBT 1281    -5.11%     STB 900    0%     STIL 76    1.13%     TEL 255    -2.39%     TKVS 2024    -2.97%     TNB 10802.42    -1.76%

Економија

Евтини летови Скопје-Минхен преку Еуровингс

Евтини летови Скопје-Минхен преку Еуровингс

17 Март, 2017

НЛБ сака целосно да го продаде НЛБ Нов пензиски фонд АД Скопје

НЛБ сака целосно да го продаде НЛБ Нов пензиски фонд АД Скопје

17 Март, 2017

Ќе стане ли „Скопски пазар“ македонски „Агрокор“?

Ќе стане ли „Скопски пазар“ македонски „Агрокор“?

17 Март, 2017

Колку изнесувала покриеноста на увозот со извозот?

Колку изнесувала покриеноста на увозот со извозот?

17 Март, 2017

ПОЧНУВАТЕ БИЗНИС: Еве како да ја победите конкуренцијата

ПОЧНУВАТЕ БИЗНИС: Еве како да ја победите конкуренцијата

17 Март, 2017

(ВИДЕО) Се продава град за 3.8 милиони долари

(ВИДЕО) Се продава град за 3.8 милиони долари

17 Март, 2017

ПОТРАГА ПО ВИСТИНСКИОТ РАБОТНИК: Работодавецот да разговара со 86 кандидати

ПОТРАГА ПО ВИСТИНСКИОТ РАБОТНИК: Работодавецот да разговара со 86 кандидати

16 Март, 2017

Еврото ќе чека уште деценија или две за примена во оваа земја

Еврото ќе чека уште деценија или две за примена во оваа земја

16 Март, 2017

Како му успеа на „Фершпед“?  Волкот да е сит, а овците на број!

Како му успеа на „Фершпед“? Волкот да е сит, а овците на број!

16 Март, 2017

ЗАШТЕДИ: Колку пари чуваат луѓето во регионот во банките?

ЗАШТЕДИ: Колку пари чуваат луѓето во регионот во банките?

16 Март, 2017

Акциите на НЛБ банка, Алкалоид АД и Комерцијална банка АД Скопје со милионски промет на Берза

Акциите на НЛБ банка, Алкалоид АД и Комерцијална банка АД Скопје со милионски промет на Берза

16 Март, 2017

Што утврди вонредната ревизија на „Дилојт“ во „Скопски пазар“?

Што утврди вонредната ревизија на „Дилојт“ во „Скопски пазар“?

16 Март, 2017

7 земји од ЕУ нудат еднаква минимална плата за цела Европа

7 земји од ЕУ нудат еднаква минимална плата за цела Европа

15 Март, 2017

Народна Банка: Економските параметри се стабилизираат, но се уште има ризици од политичките настани

Народна Банка: Економските параметри се стабилизираат, но се уште има ризици од политичките настани

15 Март, 2017

(ГАЛЕРИЈА) Гужва во УЈП, граѓаните во трка со рокот за поднесување даночни пријави

(ГАЛЕРИЈА) Гужва во УЈП, граѓаните во трка со рокот за поднесување даночни пријави

15 Март, 2017

Кубан: Вештачката интелигенција ќе ги создаде првите трилионери

Кубан: Вештачката интелигенција ќе ги создаде првите трилионери

15 Март, 2017

Што покажува индикаторот на доверба во преработувачката индустрија?

Што покажува индикаторот на доверба во преработувачката индустрија?

15 Март, 2017

Што влијаеше врз финансискиот биланс на Витаминка?

Што влијаеше врз финансискиот биланс на Витаминка?

15 Март, 2017