24 Март, 2017
0.4497
    ALKB 18510    0%     GRNT 680.02    0%     KMB 2813.41    -0.58%     NOSK 92250    0%     OHB 4950    -0.2%     RMDEN14 96    1.05%     RMDEN15 95    -0.42%     SBT 1281    -5.11%     STB 900    0%     STIL 76    1.13%     TEL 255    -2.39%     TKVS 2024    -2.97%     TNB 10802.42    -1.76%

Економија

Нафтен земјотрес по веста од Саудиска Арабија

Нафтен земјотрес по веста од Саудиска Арабија

14 Март, 2017

Поднесовте ли годишна даночна пријава? Рокот завршува утре!

Поднесовте ли годишна даночна пријава? Рокот завршува утре!

14 Март, 2017

МАКЕДОНИЈА ПОД ЛУПА: Од врата на врата Европската комисија ќе испитува кој добил пари од фондовите

МАКЕДОНИЈА ПОД ЛУПА: Од врата на врата Европската комисија ќе испитува кој добил пари од фондовите

14 Март, 2017

Земаат високи плати и тоа за нив е проблем

Земаат високи плати и тоа за нив е проблем

14 Март, 2017

Градови кои ја намалија невработеноста и сега им требаат работници

Градови кои ја намалија невработеноста и сега им требаат работници

14 Март, 2017

ОВА Е РАБОТА ОД СОНИШТАТА: Патува и зема плата од 3.000 евра

ОВА Е РАБОТА ОД СОНИШТАТА: Патува и зема плата од 3.000 евра

14 Март, 2017

Што мислите за работа без работно време?

Што мислите за работа без работно време?

14 Март, 2017

Кој е Никола Лазаров човекот што искешира 208.000 евра за акции во „Макошпед“?

Кој е Никола Лазаров човекот што искешира 208.000 евра за акции во „Макошпед“?

14 Март, 2017

БЕРЗА: Инвеститорите загреани за акциите на Комерцијална банка, НЛБ банка и Алкалоид

БЕРЗА: Инвеститорите загреани за акциите на Комерцијална банка, НЛБ банка и Алкалоид

14 Март, 2017

Се повеќе криминалци на службено патување!

Се повеќе криминалци на службено патување!

13 Март, 2017

БИЗНИС: Нудат здрав оброк во тегла за вработените и добро им оди

БИЗНИС: Нудат здрав оброк во тегла за вработените и добро им оди

13 Март, 2017

Во седум европски земји платите пониски од пред осум години

Во седум европски земји платите пониски од пред осум години

13 Март, 2017

Оваа земја воведе данок за странци, но која е целта на реформата?

Оваа земја воведе данок за странци, но која е целта на реформата?

13 Март, 2017

СЕ ЗГОЛЕМУВААТ РЕЗЕРВИ НА НЕПРОДАДЕНА НАФТА: Цената е на тримесечно дно

СЕ ЗГОЛЕМУВААТ РЕЗЕРВИ НА НЕПРОДАДЕНА НАФТА: Цената е на тримесечно дно

13 Март, 2017

Еврото достигна 3-неделен врв во однос на доларот

Еврото достигна 3-неделен врв во однос на доларот

13 Март, 2017

Калифорнија тестира  автономни автомобили без возач

Калифорнија тестира автономни автомобили без возач

13 Март, 2017

И ТИЕ ЌЕ МОРА ДА ПЛАТАТ: Брегзит Хрватска ќе ја чини повеќе отколку Словенија

И ТИЕ ЌЕ МОРА ДА ПЛАТАТ: Брегзит Хрватска ќе ја чини повеќе отколку Словенија

13 Март, 2017

НЕ ЧЕКАЈТЕ ПЕТ ДО ДВАНАЕСЕТ: Уште три дена за поднесување годишна доночна пријава

НЕ ЧЕКАЈТЕ ПЕТ ДО ДВАНАЕСЕТ: Уште три дена за поднесување годишна доночна пријава

13 Март, 2017