30 Април, 2017
0.3418
    GRNT 669.96    -1.35%     KMB 2501.78    -0.54%     LOZP 2100    0%     MPT 27011.39    -2.66%     RZUS 94.96    3.22%     STB 901.26    -0.96%     STBP 720    -0.28%     TEL 260    -1.74%     TKVS 2085    2.96%     USJE 23000    0%

Економија

Владата ќе ја урне цената на становите, но ќе ја наруши пазарната конкуренција!

Владата ќе ја урне цената на становите, но ќе ја наруши пазарната конкуренција!

04 Декември, 2012

Инспекторите влегоа на клиниките, се готви ли задушување на штрајкот?

Инспекторите влегоа на клиниките, се готви ли задушување на штрајкот?

03 Декември, 2012

СДСМ: Вработување во скопските јавни претпријатија само преку партија

СДСМ: Вработување во скопските јавни претпријатија само преку партија

03 Декември, 2012

Во Кочани се делат стипендии

Во Кочани се делат стипендии

03 Декември, 2012

Се олеснува транспортот меѓу Македонија и Бугарија

Се олеснува транспортот меѓу Македонија и Бугарија

03 Декември, 2012

ДЗС: Каде има слободни работни места?

ДЗС: Каде има слободни работни места?

03 Декември, 2012

За половина денар поскапи дизелот и бензинот

За половина денар поскапи дизелот и бензинот

03 Декември, 2012

Повисоки цените на мало

Повисоки цените на мало

03 Декември, 2012

Бутел почна со дистрибуција на огревни дрва за социјално загрозените семејства

Бутел почна со дистрибуција на огревни дрва за социјално загрозените семејства

03 Декември, 2012

Дијаспората се покажа: годинава испратила 1,18 милијарди евра во Македонија!

Дијаспората се покажа: годинава испратила 1,18 милијарди евра во Македонија!

03 Декември, 2012

Скопје ќе се гасифицира со партнерство

Скопје ќе се гасифицира со партнерство

02 Декември, 2012

Печалбарите во септември великодушни, во октомври си ги чуваа доларите!

Печалбарите во септември великодушни, во октомври си ги чуваа доларите!

02 Декември, 2012

Новинарите им се придружија на лекарите, Тодоров на помош ги повика пациентите!

Новинарите им се придружија на лекарите, Тодоров на помош ги повика пациентите!

01 Декември, 2012

Проценителите добија лиценци,ама нема да бидат недопирливи!

Проценителите добија лиценци,ама нема да бидат недопирливи!

01 Декември, 2012

Зимски одмор за речиси секое дете – предност за оние што најдолго време се социјалци!

Зимски одмор за речиси секое дете – предност за оние што најдолго време се социјалци!

01 Декември, 2012

Во „Дрекслермаер“ работат 200 луѓе

Во „Дрекслермаер“ работат 200 луѓе

01 Декември, 2012

Статистиката ќе ја обележи 2012 та како најлоша инвестициска година!

Статистиката ќе ја обележи 2012 та како најлоша инвестициска година!

01 Декември, 2012

Тодоров прогледа, имало штрајк, сега ќе применува законски мерки против лекарите

Тодоров прогледа, имало штрајк, сега ќе применува законски мерки против лекарите

30 Ноември, 2012