21 Ноември, 2017
1.0128
    ADIN 540    -1.82%     ALK 7350    -0.51%     BESK 10300    0%     CEVI 912    0%     FERS 57750    -2.94%     GRNT 801    -2.95%     KJUBI 1400    -2.78%     KMB 2700    0%     LOTO 600    0%     MPT 26900    -0.37%     MTUR 4224    3%     OHB 4851.54    -0.17%     REPL 54800    0.37%     RMDEN11 96    -0.62%     RMDEN13 96.4    1.47%     RMDEN15 95    0.05%     STBP 600    -0.17%     TETE 1938    4.76%     TNB 13500    -0.01%     TTK 816    0.38%     UNI 1905    0%     ZPKO 2600    -2%

Економија

Бунарџик Не е За в Бунар, влезе меѓу 50 најдобри на свет!

Бунарџик Не е За в Бунар, влезе меѓу 50 најдобри на свет!

17 Јули, 2012

Цените на горивата вивнаа

Цените на горивата вивнаа

17 Јули, 2012

Црна Гора : Поскапува струјата

Црна Гора : Поскапува струјата

16 Јули, 2012

Албанската економија ита нагоре

Албанската економија ита нагоре

15 Јули, 2012

Македонија со најголем пад на економијата, по Грција

Македонија со најголем пад на економијата, по Грција

14 Јули, 2012

Задолжувањето го коси рејтингот на Италија

Задолжувањето го коси рејтингот на Италија

13 Јули, 2012

СДСМ: Економската криза во Македонија се продлабочува

СДСМ: Економската криза во Македонија се продлабочува

12 Јули, 2012

Невработеноста во Грција со нов рекорд од 22,5 проценти

Невработеноста во Грција со нов рекорд од 22,5 проценти

12 Јули, 2012

Груевски: Сто и десет милиони евра се значајна поддршка за компаниите

Груевски: Сто и десет милиони евра се значајна поддршка за компаниите

12 Јули, 2012

Во Солуна грст сомуна, до Солуна 20 сомуна

Во Солуна грст сомуна, до Солуна 20 сомуна

12 Јули, 2012

Т-Мобиле ќе ги дава мобилните броеви на секој кој ќе ги побара

Т-Мобиле ќе ги дава мобилните броеви на секој кој ќе ги побара

12 Јули, 2012

Забрана за возење на скутери

Забрана за возење на скутери

12 Јули, 2012

Влада: работното време од 7 до 15 часот

Влада: работното време од 7 до 15 часот

12 Јули, 2012

Грција има уште малку време за приватизација

Грција има уште малку време за приватизација

12 Јули, 2012

Шпанија со пакет мерки за штедење

Шпанија со пакет мерки за штедење

12 Јули, 2012

Пешевски бил вицепремиер, а не Коперфилд

Пешевски бил вицепремиер, а не Коперфилд

11 Јули, 2012

СКМ: Милионите од ЕИБ ќе ни ја подобрат ликвидноста

СКМ: Милионите од ЕИБ ќе ни ја подобрат ликвидноста

11 Јули, 2012

Нарачките се намалија, паѓа производството

Нарачките се намалија, паѓа производството

11 Јули, 2012