24 Март, 2017
0.4320
    ALKB 18510    0%     GRNT 680.02    0%     KMB 2813.41    -0.58%     NOSK 92250    0%     OHB 4950    -0.2%     RMDEN14 96    1.05%     RMDEN15 95    -0.42%     SBT 1281    -5.11%     STB 900    0%     STIL 76    1.13%     TEL 255    -2.39%     TKVS 2024    -2.97%     TNB 10802.42    -1.76%

Економија

КАКО ПОЧНА 2017: Нафтата поскапува, девизните резерви се стопија!

КАКО ПОЧНА 2017: Нафтата поскапува, девизните резерви се стопија!

10 Март, 2017

Земја каде секој трети работник со една нога е во странство

Земја каде секој трети работник со една нога е во странство

10 Март, 2017

ДОСИЕ КОЧАН: Градител, медиумски газда, СЈО!

ДОСИЕ КОЧАН: Градител, медиумски газда, СЈО!

09 Март, 2017

БДП во четвртото тромесејче изнесува 2,4% - кој е двигателот?

БДП во четвртото тромесејче изнесува 2,4% - кој е двигателот?

09 Март, 2017

Алтернатива: Германија да го напушти еврото

Алтернатива: Германија да го напушти еврото

09 Март, 2017

УСВОЕНО: На сиромашните по 500 евра месечно

УСВОЕНО: На сиромашните по 500 евра месечно

09 Март, 2017

ОБУВКИТЕ И ТЕКСТИЛОТ ИМ ДОЈДОА ПРЕКУ ГЛАВА: Кинеска роба ја „извиси“ ЕУ за 2 милијарди долари!

ОБУВКИТЕ И ТЕКСТИЛОТ ИМ ДОЈДОА ПРЕКУ ГЛАВА: Кинеска роба ја „извиси“ ЕУ за 2 милијарди долари!

09 Март, 2017

Повеќе работници во индустријата, овие сектори имаат раст...

Повеќе работници во индустријата, овие сектори имаат раст...

09 Март, 2017

Колку мажи и колку жени во земјава се без работа?

Колку мажи и колку жени во земјава се без работа?

09 Март, 2017

Со „паметни клупи“ за неколку дена заработил скоро 200.000 евра

Со „паметни клупи“ за неколку дена заработил скоро 200.000 евра

09 Март, 2017

БЕРЗА: Кои акции вчера остварија над милион денари промет?

БЕРЗА: Кои акции вчера остварија над милион денари промет?

09 Март, 2017

БИЗНИС СО СУВЕНИРИ:  Прилепско семејство тврди дека од оваа работа може да се живее

БИЗНИС СО СУВЕНИРИ: Прилепско семејство тврди дека од оваа работа може да се живее

09 Март, 2017

ПРВИ ВО СВЕТОТ: Во оваа земја жените и мажите ќе земаат исти плати

ПРВИ ВО СВЕТОТ: Во оваа земја жените и мажите ќе земаат исти плати

08 Март, 2017

Samsung со неочекуван потег, го сели производството во САД

Samsung со неочекуван потег, го сели производството во САД

08 Март, 2017

Порано претурала по контејнери, а денес има фирма со 15 вработени

Порано претурала по контејнери, а денес има фирма со 15 вработени

08 Март, 2017

Бизарен бизнис за 8 март - Изнајмете рози за да се сликате на Фејсбук

Бизарен бизнис за 8 март - Изнајмете рози за да се сликате на Фејсбук

08 Март, 2017

ФАКТОР24: Физичките лица на мета на УЈП – Ќе плаќаат ДДВ, а немаат стопанска дејност

ФАКТОР24: Физичките лица на мета на УЈП – Ќе плаќаат ДДВ, а немаат стопанска дејност

08 Март, 2017

Во овие држави жените земаат пониски плати од мажите

Во овие држави жените земаат пониски плати од мажите

08 Март, 2017