23 Февруари, 2017
0.2908
    ALK 5551.59    0.05%     FUBT 1200    0%     JULI 372    0%     KMB 2958.66    0.47%     OHB 5000.28    1.38%     RMDEN15 93.96    -0.57%     STB 912.52    -1.35%     TNB 10557.14    1.51%     USJE 24499    0%     ZPKO 2600    -3.7%

Финансии

ФРАЗИ кои е мудро да ги избегнувате на работа

ФРАЗИ кои е мудро да ги избегнувате на работа

18 Февруари, 2017

ИСКУСТВО ОД ГЕРМАНИЈА: Мислев дека ќе се измачам, но ова е друг свет!

ИСКУСТВО ОД ГЕРМАНИЈА: Мислев дека ќе се измачам, но ова е друг свет!

17 Февруари, 2017

Стекнете ги овие вештини и ќе бидете незаменливи

Стекнете ги овие вештини и ќе бидете незаменливи

17 Февруари, 2017

Донг Минжу: Запознајте ја најуспешната жена во кинескиот бизнис која 27 години не користела одмор!

Донг Минжу: Запознајте ја најуспешната жена во кинескиот бизнис која 27 години не користела одмор!

16 Февруари, 2017

ТОП 10: Ова се најдобрите студентски градови во светот

ТОП 10: Ова се најдобрите студентски градови во светот

16 Февруари, 2017

Девојче мечтае да работи во Гугл, еве зошто...

Девојче мечтае да работи во Гугл, еве зошто...

16 Февруари, 2017

ЗАБЕЛЕЖЛИВИ: Сигурни знаци дека колегите не ве сакаат

ЗАБЕЛЕЖЛИВИ: Сигурни знаци дека колегите не ве сакаат

16 Февруари, 2017

Snoop Dogg ги открива своите 10 правила за успех-Учете од него!

Snoop Dogg ги открива своите 10 правила за успех-Учете од него!

16 Февруари, 2017

Зошто валутите и депозитите во државните резерви се на најниско ниво од март 2014 година?

Зошто валутите и депозитите во државните резерви се на најниско ниво од март 2014 година?

16 Февруари, 2017

Повеќе жени директори-толку поголем развој и успех за бизнисот

Повеќе жени директори-толку поголем развој и успех за бизнисот

15 Февруари, 2017

(ВИДЕО) Ресторан дава 5% попуст за примерни деца

(ВИДЕО) Ресторан дава 5% попуст за примерни деца

15 Февруари, 2017

13 работи од кои мора да се откажете за да успеете

13 работи од кои мора да се откажете за да успеете

15 Февруари, 2017

50 најиновативни компании за 2017: Тие ги менуваат нашите животи

50 најиновативни компании за 2017: Тие ги менуваат нашите животи

15 Февруари, 2017

Со 700 евра дневно ова е една од најплатените професии

Со 700 евра дневно ова е една од најплатените професии

14 Февруари, 2017

Што не треба да кажете за себе на разговор за работа?

Што не треба да кажете за себе на разговор за работа?

14 Февруари, 2017

РАЈ ВО ЕВРОПА: Овде минималецот е 2 000 евра!

РАЈ ВО ЕВРОПА: Овде минималецот е 2 000 евра!

13 Февруари, 2017

ГО ПРАШАЛЕ БИЛ ГЕЈТС ШТО ЌЕ НАПРАВИ СО ДВА ДОЛАРИ: Неговиот одговор ќе ви помогне да се збогатите!

ГО ПРАШАЛЕ БИЛ ГЕЈТС ШТО ЌЕ НАПРАВИ СО ДВА ДОЛАРИ: Неговиот одговор ќе ви помогне да се збогатите!

13 Февруари, 2017

ИДЕАЛНИ ЗА СОЛО ПАТНИЦИ: Европски градови кои се најпогодни за луѓе кои патуваат сами

ИДЕАЛНИ ЗА СОЛО ПАТНИЦИ: Европски градови кои се најпогодни за луѓе кои патуваат сами

13 Февруари, 2017