24 Март, 2017
0.3343
    ALKB 18510    0%     GRNT 680.02    0%     KMB 2813.41    -0.58%     NOSK 92250    0%     OHB 4950    -0.2%     RMDEN14 96    1.05%     RMDEN15 95    -0.42%     SBT 1281    -5.11%     STB 900    0%     STIL 76    1.13%     TEL 255    -2.39%     TKVS 2024    -2.97%     TNB 10802.42    -1.76%

Финансии

(ВИДЕО) Има 19 години, а веќе купи четврта вила од 12 милиони долари

(ВИДЕО) Има 19 години, а веќе купи четврта вила од 12 милиони долари

20 Февруари, 2017

Ако ги работите овие професии, време е да ги смените

Ако ги работите овие професии, време е да ги смените

20 Февруари, 2017

Објаснување од Народна банка по однос на падот на валути и депозити од државните девизни резерви

Објаснување од Народна банка по однос на падот на валути и депозити од државните девизни резерви

20 Февруари, 2017

Ватикан замрзна 2 милиони евра - Сомнежи за перење пари во светата држава

Ватикан замрзна 2 милиони евра - Сомнежи за перење пари во светата држава

18 Февруари, 2017

ПСИХОЛОГИЈА НА БОГАТСТВОТО: 5 ефикасни начини за подобрување на финансиската состојба

ПСИХОЛОГИЈА НА БОГАТСТВОТО: 5 ефикасни начини за подобрување на финансиската состојба

18 Февруари, 2017

ФРАЗИ кои е мудро да ги избегнувате на работа

ФРАЗИ кои е мудро да ги избегнувате на работа

18 Февруари, 2017

ИСКУСТВО ОД ГЕРМАНИЈА: Мислев дека ќе се измачам, но ова е друг свет!

ИСКУСТВО ОД ГЕРМАНИЈА: Мислев дека ќе се измачам, но ова е друг свет!

17 Февруари, 2017

Стекнете ги овие вештини и ќе бидете незаменливи

Стекнете ги овие вештини и ќе бидете незаменливи

17 Февруари, 2017

Донг Минжу: Запознајте ја најуспешната жена во кинескиот бизнис која 27 години не користела одмор!

Донг Минжу: Запознајте ја најуспешната жена во кинескиот бизнис која 27 години не користела одмор!

16 Февруари, 2017

ТОП 10: Ова се најдобрите студентски градови во светот

ТОП 10: Ова се најдобрите студентски градови во светот

16 Февруари, 2017

Девојче мечтае да работи во Гугл, еве зошто...

Девојче мечтае да работи во Гугл, еве зошто...

16 Февруари, 2017

ЗАБЕЛЕЖЛИВИ: Сигурни знаци дека колегите не ве сакаат

ЗАБЕЛЕЖЛИВИ: Сигурни знаци дека колегите не ве сакаат

16 Февруари, 2017

Snoop Dogg ги открива своите 10 правила за успех-Учете од него!

Snoop Dogg ги открива своите 10 правила за успех-Учете од него!

16 Февруари, 2017

Зошто валутите и депозитите во државните резерви се на најниско ниво од март 2014 година?

Зошто валутите и депозитите во државните резерви се на најниско ниво од март 2014 година?

16 Февруари, 2017

Повеќе жени директори-толку поголем развој и успех за бизнисот

Повеќе жени директори-толку поголем развој и успех за бизнисот

15 Февруари, 2017

(ВИДЕО) Ресторан дава 5% попуст за примерни деца

(ВИДЕО) Ресторан дава 5% попуст за примерни деца

15 Февруари, 2017

13 работи од кои мора да се откажете за да успеете

13 работи од кои мора да се откажете за да успеете

15 Февруари, 2017

50 најиновативни компании за 2017: Тие ги менуваат нашите животи

50 најиновативни компании за 2017: Тие ги менуваат нашите животи

15 Февруари, 2017