24 Март, 2017
0.3412
    ALKB 18510    0%     GRNT 680.02    0%     KMB 2813.41    -0.58%     NOSK 92250    0%     OHB 4950    -0.2%     RMDEN14 96    1.05%     RMDEN15 95    -0.42%     SBT 1281    -5.11%     STB 900    0%     STIL 76    1.13%     TEL 255    -2.39%     TKVS 2024    -2.97%     TNB 10802.42    -1.76%

Финансии

Со 700 евра дневно ова е една од најплатените професии

Со 700 евра дневно ова е една од најплатените професии

14 Февруари, 2017

Што не треба да кажете за себе на разговор за работа?

Што не треба да кажете за себе на разговор за работа?

14 Февруари, 2017

РАЈ ВО ЕВРОПА: Овде минималецот е 2 000 евра!

РАЈ ВО ЕВРОПА: Овде минималецот е 2 000 евра!

13 Февруари, 2017

ГО ПРАШАЛЕ БИЛ ГЕЈТС ШТО ЌЕ НАПРАВИ СО ДВА ДОЛАРИ: Неговиот одговор ќе ви помогне да се збогатите!

ГО ПРАШАЛЕ БИЛ ГЕЈТС ШТО ЌЕ НАПРАВИ СО ДВА ДОЛАРИ: Неговиот одговор ќе ви помогне да се збогатите!

13 Февруари, 2017

ИДЕАЛНИ ЗА СОЛО ПАТНИЦИ: Европски градови кои се најпогодни за луѓе кои патуваат сами

ИДЕАЛНИ ЗА СОЛО ПАТНИЦИ: Европски градови кои се најпогодни за луѓе кои патуваат сами

13 Февруари, 2017

ВНИМАВАЈТЕ: Поради овие непрофесионални навики може да „летате“ од работа!

ВНИМАВАЈТЕ: Поради овие непрофесионални навики може да „летате“ од работа!

13 Февруари, 2017

Зошто банките се најпосакувани акции на Македонската берза?

Зошто банките се најпосакувани акции на Македонската берза?

13 Февруари, 2017

БАНКИ: Ќе олеснуваат условите за кредитирање!

БАНКИ: Ќе олеснуваат условите за кредитирање!

13 Февруари, 2017

Највисоки пензии се воените, најниски земјоделските, но сите ќе растат

Највисоки пензии се воените, најниски земјоделските, но сите ќе растат

12 Февруари, 2017

Русија конечно ни го исплати клириншкиот долг од времето на СССР

Русија конечно ни го исплати клириншкиот долг од времето на СССР

11 Февруари, 2017

Добила работа во 9-от месец од бременоста

Добила работа во 9-от месец од бременоста

11 Февруари, 2017

250 курсеви кои може да ги следите онлајн бесплатно

250 курсеви кои може да ги следите онлајн бесплатно

11 Февруари, 2017

Ако заминувате по парче леб, одете овде: Држави во кои се живее богато и безбедно!

Ако заминувате по парче леб, одете овде: Држави во кои се живее богато и безбедно!

10 Февруари, 2017

НЕКОГАШ АГЕНТ, ДЕНЕС БИЗНИСМЕН: Совети од милионерот и неговите ФБИ правила за успех

НЕКОГАШ АГЕНТ, ДЕНЕС БИЗНИСМЕН: Совети од милионерот и неговите ФБИ правила за успех

10 Февруари, 2017

(ВИДЕО) Тој е домар и заработува 217.000 долари годишно

(ВИДЕО) Тој е домар и заработува 217.000 долари годишно

09 Февруари, 2017

КОНЕЧНО РЕЗУЛТАТИ: Што донесе работниот ден од 6 часа?

КОНЕЧНО РЕЗУЛТАТИ: Што донесе работниот ден од 6 часа?

08 Февруари, 2017

Овие пет луѓе ви се потребни ако почнувате бизнис

Овие пет луѓе ви се потребни ако почнувате бизнис

07 Февруари, 2017

На сите непродуктивни вработени им се заеднички овие нешта

На сите непродуктивни вработени им се заеднички овие нешта

07 Февруари, 2017