30 Април, 2017
0.2658
    GRNT 669.96    -1.35%     KMB 2501.78    -0.54%     LOZP 2100    0%     MPT 27011.39    -2.66%     RZUS 94.96    3.22%     STB 901.26    -0.96%     STBP 720    -0.28%     TEL 260    -1.74%     TKVS 2085    2.96%     USJE 23000    0%

Финансии

Ја напуштила работата во Гугл и почнала свој бизнис

Ја напуштила работата во Гугл и почнала свој бизнис

23 Февруари, 2017

AКО ПЛАНИРАТЕ ДА ЗАМИНЕТЕ: Ова се најскапите држави за живот во 2017!

AКО ПЛАНИРАТЕ ДА ЗАМИНЕТЕ: Ова се најскапите држави за живот во 2017!

23 Февруари, 2017

МЕНАЏЕРИТЕ НА МАКИ: Како да ги мотивираат работниците?

МЕНАЏЕРИТЕ НА МАКИ: Како да ги мотивираат работниците?

22 Февруари, 2017

(ФОТО) ПАТ ОКОЛУ СВЕТОТ ЗА 20 ДЕНА: Нема човек кој нема да посака ваков одмор!

(ФОТО) ПАТ ОКОЛУ СВЕТОТ ЗА 20 ДЕНА: Нема човек кој нема да посака ваков одмор!

22 Февруари, 2017

ОВИЕ ДА ГИ РАБОТИТЕ: Професии кои во исто време ве прават и среќни и богати

ОВИЕ ДА ГИ РАБОТИТЕ: Професии кои во исто време ве прават и среќни и богати

22 Февруари, 2017

НЕСЕКОЈДНЕВНА ПРИКАЗНА: Работи кои ги научив од 12 мултимилионери кои не се родени богати

НЕСЕКОЈДНЕВНА ПРИКАЗНА: Работи кои ги научив од 12 мултимилионери кои не се родени богати

21 Февруари, 2017

Ако не сакате помала плата, побрзајте за на работа

Ако не сакате помала плата, побрзајте за на работа

21 Февруари, 2017

Со еден велосипед можат да заработат просечна плата

Со еден велосипед можат да заработат просечна плата

20 Февруари, 2017

ШТО ПРАВАТ ПРВО КОГА СТАНАТ: Шест милијардери и нивните корисни утрински навики

ШТО ПРАВАТ ПРВО КОГА СТАНАТ: Шест милијардери и нивните корисни утрински навики

20 Февруари, 2017

ИЗГОР ЦЕНИ: Ова се најскапите градови за одмор во светот!

ИЗГОР ЦЕНИ: Ова се најскапите градови за одмор во светот!

20 Февруари, 2017

БАРАЈТЕ ГО ОНА ЗА КОЕ СОНУВАТЕ: Кога е вистинско време за вашите „Кариерни промени“?

БАРАЈТЕ ГО ОНА ЗА КОЕ СОНУВАТЕ: Кога е вистинско време за вашите „Кариерни промени“?

20 Февруари, 2017

СТРУЧЊАК ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: Ова се два најважни елементи на мотивационото писмо

СТРУЧЊАК ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: Ова се два најважни елементи на мотивационото писмо

20 Февруари, 2017

Грците масовно повлекуваат пари од банките

Грците масовно повлекуваат пари од банките

20 Февруари, 2017

(ВИДЕО) Има 19 години, а веќе купи четврта вила од 12 милиони долари

(ВИДЕО) Има 19 години, а веќе купи четврта вила од 12 милиони долари

20 Февруари, 2017

Ако ги работите овие професии, време е да ги смените

Ако ги работите овие професии, време е да ги смените

20 Февруари, 2017

Објаснување од Народна банка по однос на падот на валути и депозити од државните девизни резерви

Објаснување од Народна банка по однос на падот на валути и депозити од државните девизни резерви

20 Февруари, 2017

Ватикан замрзна 2 милиони евра - Сомнежи за перење пари во светата држава

Ватикан замрзна 2 милиони евра - Сомнежи за перење пари во светата држава

18 Февруари, 2017

ПСИХОЛОГИЈА НА БОГАТСТВОТО: 5 ефикасни начини за подобрување на финансиската состојба

ПСИХОЛОГИЈА НА БОГАТСТВОТО: 5 ефикасни начини за подобрување на финансиската состојба

18 Февруари, 2017