21 Февруари, 2018
0.2845
    KMB 3379    -0.32%     RMDEN16 94.9    0%     TTK 953    0.63%

Финансии

НОВ БУЏЕТ: Во 2014 Владата ќе има на располагање скоро 3 милијарди евра!

НОВ БУЏЕТ: Во 2014 Владата ќе има на располагање скоро 3 милијарди евра!

21 Декември, 2013

Пратениците го донесоа Буџетот за 2014 година

Пратениците го донесоа Буџетот за 2014 година

20 Декември, 2013

Пратениците денеска со завршни зборови за Буџетот

Пратениците денеска со завршни зборови за Буџетот

20 Декември, 2013

Граѓаните ќе учат што се финансиски услуги и какви ризици носат

Граѓаните ќе учат што се финансиски услуги и какви ризици носат

19 Декември, 2013

Обврзниците да не чекаат во 5 до 12 да поднесат барања за отпис на каматите

Обврзниците да не чекаат во 5 до 12 да поднесат барања за отпис на каматите

19 Декември, 2013

Банкарите прогнозираат – догодина ќе расте кредитирањето на банките

Банкарите прогнозираат – догодина ќе расте кредитирањето на банките

18 Декември, 2013

Буџетот за 2014 ќе го подобри стандардот на пензионерите и корисниците на социјална помош

Буџетот за 2014 ќе го подобри стандардот на пензионерите и корисниците на социјална помош

17 Декември, 2013

Интервју Лазе Камчев, КД Фондови: инвестициските фондови допрва ќе станат атрактивни!

Интервју Лазе Камчев, КД Фондови: инвестициските фондови допрва ќе станат атрактивни!

17 Декември, 2013

Ставревски: Македонија собра сили да зголемува државни плати и пензии

Ставревски: Македонија собра сили да зголемува државни плати и пензии

16 Декември, 2013

Започнува петдневната собраниската расправа за буџетот за 2014

Започнува петдневната собраниската расправа за буџетот за 2014

16 Декември, 2013

Утре започнува собраниската расправа за буџетот за 2014

Утре започнува собраниската расправа за буџетот за 2014

15 Декември, 2013

Ѓорѓи Јанчевски: Банките пливаат во пари –  600 милиони евра и позајмиле на  Владата!

Ѓорѓи Јанчевски: Банките пливаат во пари – 600 милиони евра и позајмиле на Владата!

15 Декември, 2013

Борче Тренковски, универзитетски професор: Владината потрошувачка не го даде очекуваниот ефект!

Борче Тренковски, универзитетски професор: Владината потрошувачка не го даде очекуваниот ефект!

15 Декември, 2013

Ставрески: Најголемите банки треба да им помогнат на приватните фирми

Ставрески: Најголемите банки треба да им помогнат на приватните фирми

12 Декември, 2013

За половина година – долгот кон странство набилдан со 400 милиони евра!

За половина година – долгот кон странство набилдан со 400 милиони евра!

12 Декември, 2013

Богов: Македонската економија да ја задржи стабилноста за да биде цврст столб на сите политики

Богов: Македонската економија да ја задржи стабилноста за да биде цврст столб на сите политики

11 Декември, 2013

Девизните резерви пораснале за 25,6 милиони евра

Девизните резерви пораснале за 25,6 милиони евра

10 Декември, 2013

Банките даваат сè помали камати, а граѓаните сè повеќе штедат!

Банките даваат сè помали камати, а граѓаните сè повеќе штедат!

10 Декември, 2013