21 Септември, 2017
0.0719

(ФОТО) КАКОВ СТАН ЌЕ ИЗНАЈМИТЕ ВО СРБИЈА ЗА 150 ЕВРА: Од кутија до лускуз

Објавено во: Балкан 16 Јули, 2017

За разлика од Белград, во помалите места имате избор на станови кои можете да ги изнајмите за 150 евра. 

150 евра е прилично реална и пристојна цена за условите во Србија. 

За оваа сума на пари немате многу избор во Белград. За 150 евра во српската престолнина може да се најде стан на периферија, но претежно се тоа станови кои не се многу опремени за живот. 

Во Белград за 150 евра може да се најде гарсоњера од 14 квадрати. 

За истите пари во Нови Сад има стан од 30 квадрати. 

Во Крагуевац за 150 евра може да се најде стан од 42 квадрати. 

Во Ужице нема голема избор за 150 евра, но може да се најде стан  од 26 квадрати. 

Најповолно е во Нови Пазар каде стан од 80 квадрати се издава за 70 евра. 

Можеби ќе ве интересира

Снег во уште две држави од Балканот

Снег во уште две држави од Балканот

БУГАРСКАТА ВЛАДА СО ОЛЕСНУВАЊА: 53.000 македонски граѓани ќе добијат бугарски документи во покус рок

БУГАРСКАТА ВЛАДА СО ОЛЕСНУВАЊА: 53.000 македонски граѓани ќе добијат бугарски документи во покус рок

На Балканот падна првиот снег

На Балканот падна првиот снег

СТРАНСКИ ВЕСНИЦИ: Оваа земја е проблематично дете на ЕУ

СТРАНСКИ ВЕСНИЦИ: Оваа земја е проблематично дете на ЕУ

ДИСКРИМИНАЦИЈА ИЛИ НЕ: Град каде има тролејбуси само за жени

ДИСКРИМИНАЦИЈА ИЛИ НЕ: Град каде има тролејбуси само за жени

(ВИДЕО) Во Далмација се очекува невреме, Хрватска се мобилизира

(ВИДЕО) Во Далмација се очекува невреме, Хрватска се мобилизира

Судири во Грција на анти-нацистички протести

Судири во Грција на анти-нацистички протести

Станува ли дрогата број 1 извоз на Албанија?

Станува ли дрогата број 1 извоз на Албанија?

Каракачанов вели дека ќе помогнат за решавање на спорот со Грција

Каракачанов вели дека ќе помогнат за решавање на спорот со Грција