26 Јуни, 2017
0.0578

Какви се промените во Управниот одбор на Скопски пазар?

Објавено во: Економија 19 Април, 2017

Скопски пазар сооошти дека согласно член 33 од Правилата за котација, ја известува јавноста дека со Решение од Централен регистар на Република Македонија со деловоден број 35020170009496 на ден 18.04.2017 година изврши упис на промена на членови на Управен одбор.

Во управниот одбор на Скопски Пазар АД Скопје дојде до промена откако Јован Јовановски повеќе не е член. Место во управниот одбор доби Снежана Ристова-Трифуновска.

Можеби ќе ве интересира

Слабиот долар ја повлекува нафтата нагоре

Слабиот долар ја повлекува нафтата нагоре

ПРУГИТЕ ДОЦНАТ: И Железницата како автопатите!

ПРУГИТЕ ДОЦНАТ: И Железницата како автопатите!

Фирма на семејството Мукоски „растура“ на државни тендери, има ли спрега со политиката?

Фирма на семејството Мукоски „растура“ на државни тендери, има ли спрега со политиката?

КАТАР БАРА ПОМОШ: Кој може да изврши притисок врз земјите кои ја блокираат?

КАТАР БАРА ПОМОШ: Кој може да изврши притисок врз земјите кои ја блокираат?

Највисоки плати во скопскиот регион, истокот најслаб

Највисоки плати во скопскиот регион, истокот најслаб

Зошто нафтата станува поевтина ширум светот?

Зошто нафтата станува поевтина ширум светот?

НИВНАТА КРУНА „ПЛИВА“: Дали ќе го прифатат еврото?

НИВНАТА КРУНА „ПЛИВА“: Дали ќе го прифатат еврото?

Диме Спасов го одврзувал ќесето-На кој му делел хонорари заедно со плата од 235 000 денари?

Диме Спасов го одврзувал ќесето-На кој му делел хонорари заедно со плата од 235 000 денари?

Каква судбина ги чека автопатите Миладиновци-Штип и Кичево Охрид?

Каква судбина ги чека автопатите Миладиновци-Штип и Кичево Охрид?