17 Јануари, 2017
0.3695
    ALK 5400    0%     BESK 10899.54    1.82%     CEVI 800    6.67%     FERS 43000    2.38%     GRNT 609.56    0.01%     KMB 3000.49    0.44%     MPT 28694.5    1.35%     OKTA 2400    0%     PPIV 34900    1.2%     REPL 43000    0%     RMDEN15 94    0%     RZUS 98.88    5.19%     SBT 1300    0%     STB 876.6    1.91%     STIL 88.94    3.42%     TEL 256    -1.54%     TPLF 1050    -2.92%     TRPS 1500    0%     TTK 721    3%     UNI 1040    0%     VITA 8960    -0.44%     ZPKO 2500    0%

Колумни

Гувернерот го аминува ѕидањето на долгот

Гувернерот го аминува ѕидањето на долгот

26 Септември, 2016

Неделен Фактор - Без Катица би било многу досадно

Неделен Фактор - Без Катица би било многу досадно

25 Септември, 2016

Напред Катица!

Напред Катица!

24 Септември, 2016

Предигра 2018

Предигра 2018

23 Септември, 2016

Четврто послание од Америка

Четврто послание од Америка

20 Септември, 2016

Клониран груевист

Клониран груевист

19 Септември, 2016

Во време невреме, кога пред нас имаме предизборен период и неизгласан втор ребаланс, власта по брза постапка настојува да го донесе буџетот за 2017 години.

Неделен Фактор: Што ја „тресеше“ Македонија изминатите денови

Неделен Фактор: Што ја „тресеше“ Македонија изминатите денови

18 Септември, 2016

Пазарот на зеленчук и кооперирањето

Пазарот на зеленчук и кооперирањето

18 Септември, 2016

Македонија сама ќе мора да изнаоѓа форми и начини за усогласени односи на пазарот што е неопходно во услови на слободен пазар. Меѓутоа може да поддржува секоја иницијатива која води до подобро организирање особено на ситните пазарни производители.

Трето послание од Америка

Трето послание од Америка

13 Септември, 2016

Монетарната стабилност е 5.2 степени по рихтер за македонската економија

Монетарната стабилност е 5.2 степени по рихтер за македонската економија

12 Септември, 2016

Русија и САД заедно ќе се борат против ИД во Сирија?

Русија и САД заедно ќе се борат против ИД во Сирија?

09 Септември, 2016

Долгот е како рак, не боли додека расте

Долгот е како рак, не боли додека расте

05 Септември, 2016

Стагнантни развојни индикатори на Македонското сточарство

Стагнантни развојни индикатори на Македонското сточарство

04 Септември, 2016

Што им е дозволено на Американците, не им е на Русите!

Што им е дозволено на Американците, не им е на Русите!

02 Септември, 2016

„Патот кон 11 декември – Нахрани кучињата, не пипкај копчињата“

„Патот кон 11 декември – Нахрани кучињата, не пипкај копчињата“

31 Август, 2016

Второ послание од Америка

Второ послание од Америка

30 Август, 2016

Кога моралот отиде во бестрага

Кога моралот отиде во бестрага

30 Август, 2016

Престана градењето, продолжи крадењето

Престана градењето, продолжи крадењето

29 Август, 2016