24 Јануари, 2018
0.3393
    ALK 7707.16    0.11%     BESK 9518    -4.73%     FERS 56000    0%     GRNT 830    0%     KMB 3080.48    -1.77%     MPT 28856.12    -0.18%     PPIV 37500    0%     RMDEN13 96    0%     RMDEN16 94.5    0%     SBT 2080    2.97%     STBP 600    0%     STIL 149.79    -2.73%     TEL 284.57    0.55%     TIKV 153    0%     TTK 973.78    2.5%     UNI 1999.2    -0.04%     VITA 7562    7.08%

Колумни

Самоуништувачкиот синдром на Македонецот

Самоуништувачкиот синдром на Македонецот

30 Ноември, 2013

Не оди на работа, за да ти помине денот

Не оди на работа, за да ти помине денот

28 Ноември, 2013

Само небото е граница

Само небото е граница

27 Ноември, 2013

Лицето и опачината за ангажирањето на бесплатни странски експерти

Лицето и опачината за ангажирањето на бесплатни странски експерти

25 Ноември, 2013

Да се стимулира хазардерство во време на морална ерозија, не е добро

Да се стимулира хазардерство во време на морална ерозија, не е добро

22 Ноември, 2013

Вработените се највредниот имот на една компанија.!

Вработените се највредниот имот на една компанија.!

21 Ноември, 2013

Влијание на перењето пари врз економскиот развој

Влијание на перењето пари врз економскиот развој

20 Ноември, 2013

Буџетот е за народот, не е ниту за власта ниту за опозицијата!

Буџетот е за народот, не е ниту за власта ниту за опозицијата!

18 Ноември, 2013

Транзициона генерација

Транзициона генерација

15 Ноември, 2013

Промоција во услови на рецесија

Промоција во услови на рецесија

14 Ноември, 2013

Банка или специјализирана факторинг компанија?

Банка или специјализирана факторинг компанија?

14 Ноември, 2013

Ништо од економскиот раст, доколку не се покрене индустријата!

Ништо од економскиот раст, доколку не се покрене индустријата!

11 Ноември, 2013

Не се двоумете, изберете да се промовирате преку интернет

Не се двоумете, изберете да се промовирате преку интернет

08 Ноември, 2013

Убоста на животот – некогаш и сега

Убоста на животот – некогаш и сега

08 Ноември, 2013

Дали државата така лесно може да донесе одлука за банкротирање?

Дали државата така лесно може да донесе одлука за банкротирање?

07 Ноември, 2013

Дали апелот до банкарите, да го зголемат кредитирањето, е осуден на неуспех?

Дали апелот до банкарите, да го зголемат кредитирањето, е осуден на неуспех?

04 Ноември, 2013

Фејсбукот и религијата, недоумици за моралната хипокризија!

Фејсбукот и религијата, недоумици за моралната хипокризија!

01 Ноември, 2013

Банкарско сонце за три светови

Банкарско сонце за три светови

23 Октомври, 2013