24 Јануари, 2018
0.3220
    ALK 7707.16    0.11%     BESK 9518    -4.73%     FERS 56000    0%     GRNT 830    0%     KMB 3080.48    -1.77%     MPT 28856.12    -0.18%     PPIV 37500    0%     RMDEN13 96    0%     RMDEN16 94.5    0%     SBT 2080    2.97%     STBP 600    0%     STIL 149.79    -2.73%     TEL 284.57    0.55%     TIKV 153    0%     TTK 973.78    2.5%     UNI 1999.2    -0.04%     VITA 7562    7.08%

Колумни

Локалните избори и финансирањето на ветувањата

Локалните избори и финансирањето на ветувањата

25 Март, 2013

КРАЈОТ НА ПРИКАЗНАТА

КРАЈОТ НА ПРИКАЗНАТА

23 Март, 2013

Духовно, материјално и телесно осиромашување на македонскиот граѓанин

Духовно, материјално и телесно осиромашување на македонскиот граѓанин

15 Март, 2013

Дали сивата економија станува паралелна економија во државата?

Дали сивата економија станува паралелна економија во државата?

14 Март, 2013

Кратка анатомија на финансиските  кризи

Кратка анатомија на финансиските кризи

13 Март, 2013

РАЗЛИЧНИ СВЕТОВИ

РАЗЛИЧНИ СВЕТОВИ

12 Март, 2013

Сомнеж кон декларираната конвертибилност на денарот

Сомнеж кон декларираната конвертибилност на денарот

11 Март, 2013

Благопријатно или контаминирано делување на фејсбук?

Благопријатно или контаминирано делување на фејсбук?

08 Март, 2013

Зошто на националните економии им е потребна вистинска светска валута?

Зошто на националните економии им е потребна вистинска светска валута?

04 Март, 2013

Нашата чудесна земја

Нашата чудесна земја

27 Февруари, 2013

Дали политиката ги изеде своите деца?

Дали политиката ги изеде своите деца?

27 Февруари, 2013

Изгубена врска меѓу цените на акциите и вредноста на фирмите

Изгубена врска меѓу цените на акциите и вредноста на фирмите

25 Февруари, 2013

Задолжителна котација, по втор пат

Задолжителна котација, по втор пат

22 Февруари, 2013

Пандорината кутија на економските невољи и надежта

Пандорината кутија на економските невољи и надежта

13 Февруари, 2013

Нарушување на рамнотежата меѓу пазарот и социјалата

Нарушување на рамнотежата меѓу пазарот и социјалата

11 Февруари, 2013

МРТВО МОРЕ

МРТВО МОРЕ

09 Февруари, 2013

Опасност од конкурентски девалвации

Опасност од конкурентски девалвации

07 Февруари, 2013

Парите кажуваат многу повеќе од лажните ветувања!

Парите кажуваат многу повеќе од лажните ветувања!

06 Февруари, 2013