19 Септември, 2017
0.0979

Кроација осигурување/неживот им подели Новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести

Објавено во: Мои пари 28 Декември, 2016

„Во рамките на нашите уверувања да придонесуваме кон заедницата во која работиме, веруваме дека е важно да промовираме вредности на добра компанија. Заеднички, да направиме една подобра, похумана и посилна заедница. За таа цел, сите маркетинг активности и севкупното работење на компанијата се во насока на постојано подобрување на процесите, производите, услугите, вниманието кон вработените, активностите на нашите вработени за подигнување на свеста за здрав живот, хуманитарни активности како и ред број активности насочени кон секој еден од вас.

Периодот пред новогодишните празници го искористивме да ја споделиме нашата среќа со оние кои не беа во можност да ги поминат празниците во својот дом, во здравје и благодет“, велат од Кроација осигурување/неживот. 

Од оваа компанија на 26-ти декември 2016 во 13:00 часот на одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести во рамките на Државната болница, беше организиран настан – новогодишна куклена детска претстава со делење на новогодишни подароци за децата коишто лежат на овие одделенија. 

Едночасовната куклена претстава на интерактивен начин ги анимираше сите деца на нивно и наше големо задоволство доловувајќи ја магијата на новогодишната атмосфера. Вработените од Кроација осигурување/неживот, за сите овие дечиња донираа разни подароци, кои беа дел од нивните новогодишни писма пратени до Дедо Мраз. 

На сите мали и големи херои и нивните семејства, им посакуваaт среќна нова година и божиќни празници.

Можеби ќе ве интересира

Промена во менаџерскиот тим на Шпаркасе Банка Македонија Г. Алвин Аличевиќ номиниран за член на Управниот одбор одговорен за ризици и операции

Промена во менаџерскиот тим на Шпаркасе Банка Македонија Г. Алвин Аличевиќ номиниран за член на Управниот одбор одговорен за ризици и операции

ОКТА ќе стипендира 10 студенти на УКИМ

ОКТА ќе стипендира 10 студенти на УКИМ

Голема наградна игра на Гранд кафе „Отвори и кеш освој“

Голема наградна игра на Гранд кафе „Отвори и кеш освој“

Во организација на Самит100 промовирана новата фаза на проектот EDISON eCity

Во организација на Самит100 промовирана новата фаза на проектот EDISON eCity

QR кодови низ Скопје! Оргинален пристап на компаниите

QR кодови низ Скопје! Оргинален пристап на компаниите

Зошто интернетот на телефонот се троши брзо?

Зошто интернетот на телефонот се троши брзо?

Ново семејно пакување Битолско кисело млеко за целосно уживање

Ново семејно пакување Битолско кисело млеко за целосно уживање

Голема наградна игра на Халкбанк: „Вози Мини со три дисциплини“

Голема наградна игра на Халкбанк: „Вози Мини со три дисциплини“

Престижна титула за фрижидерите од специјалната ретро-едиција на Горење

Престижна титула за фрижидерите од специјалната ретро-едиција на Горење