18 Ноември, 2017
0.8255
    ALK 7409.18    0.11%     KMB 2701    -0.03%     MPT 27782.13    -0.78%     STB 934.8    0.37%     TEL 272    -2.82%     TPLF 1656.25    -2.52%

Македонија

Сообраќајот се одвива нормално, на Богородица зголемена фревкенција на возила

Сообраќајот се одвива нормално, на Богородица зголемена фревкенција на возила

22 Јуни, 2014

Нови 700 илјади евра за ограда на Археолошкиот музеј!

Нови 700 илјади евра за ограда на Археолошкиот музеј!

20 Јуни, 2014

Скопје дефинитивно се откажа од подземна сообраќајница

Скопје дефинитивно се откажа од подземна сообраќајница

20 Јуни, 2014

Центар ги додели првите субвенции за велосипед

Центар ги додели првите субвенции за велосипед

18 Јуни, 2014

„Александрија 2“ ќе плови меѓу Охрид и Поградец – возењето трае два часа

„Александрија 2“ ќе плови меѓу Охрид и Поградец – возењето трае два часа

17 Јуни, 2014

Општина Центар отвори телефони за пријава на бучава и загадување

Општина Центар отвори телефони за пријава на бучава и загадување

17 Јуни, 2014

Сендвичарницата „Чичко Стоилко“ му отстапи место на барокот

Сендвичарницата „Чичко Стоилко“ му отстапи место на барокот

16 Јуни, 2014

Со еден „клик“ до извод од деталниот урбанистички план за Центар

Со еден „клик“ до извод од деталниот урбанистички план за Центар

16 Јуни, 2014

Изградбата на Иловица за две години – работа за 400 лица

Изградбата на Иловица за две години – работа за 400 лица

15 Јуни, 2014

СРЕЌЕН ПЕТОК 13-ти: Ер Србија со промотивна цена за летот Белград-Скопје-Белград

СРЕЌЕН ПЕТОК 13-ти: Ер Србија со промотивна цена за летот Белград-Скопје-Белград

13 Јуни, 2014

ВЕЛЕС: Добиле социјални станови, но дали и цената е „социјална“?

ВЕЛЕС: Добиле социјални станови, но дали и цената е „социјална“?

12 Јуни, 2014

ИНЦИДЕНТ: Се запали мотор на авион на „Ер Србија“ на скопскиот аеродром

ИНЦИДЕНТ: Се запали мотор на авион на „Ер Србија“ на скопскиот аеродром

12 Јуни, 2014

ТЕНДЕР: Плоштадот на ВМРО ќе чини 1,3 милиони евра

ТЕНДЕР: Плоштадот на ВМРО ќе чини 1,3 милиони евра

11 Јуни, 2014

ЛЕТНА ШЕМА: Камионите нема да можат да возат низ Скопје

ЛЕТНА ШЕМА: Камионите нема да можат да возат низ Скопје

11 Јуни, 2014

(ФОТО) БЛАГОДАРНОСТ: Градоначалникот им асфалтирал улица, беровчани му ја послале со рози

(ФОТО) БЛАГОДАРНОСТ: Градоначалникот им асфалтирал улица, беровчани му ја послале со рози

10 Јуни, 2014

ЈУЖЕН ТЕК: Русија ја обвинува ЕУ за подмолност

ЈУЖЕН ТЕК: Русија ја обвинува ЕУ за подмолност

09 Јуни, 2014

(ФОТО) Американски кадети градеа домови во Велес

(ФОТО) Американски кадети градеа домови во Велес

09 Јуни, 2014

Од утре привремен сообраќаен на Булеварот трета македонска Бригада

Од утре привремен сообраќаен на Булеварот трета македонска Бригада

09 Јуни, 2014