28 Јули, 2017
0.1233

Свет

НА ВТОР ПОГЛЕД: Не е Германија тоа што мислите

НА ВТОР ПОГЛЕД: Не е Германија тоа што мислите

27 Јули, 2017

МРАЗОТ НА ГРЕНЛАНД ЈА МЕНУВА БОЈАТА: Дали не чека катастрофа?

МРАЗОТ НА ГРЕНЛАНД ЈА МЕНУВА БОЈАТА: Дали не чека катастрофа?

27 Јули, 2017

Видео: Влечат ајкула со брз глисер, но ќе одговараат за тортура

Видео: Влечат ајкула со брз глисер, но ќе одговараат за тортура

27 Јули, 2017

Дали ќе се затвори Ал Џазира во Ерусалим?

Дали ќе се затвори Ал Џазира во Ерусалим?

27 Јули, 2017

Шокантно истражување - Западните мажи имаат пад од 50% на сперматозоиди

Шокантно истражување - Западните мажи имаат пад од 50% на сперматозоиди

27 Јули, 2017

Аутистични близначиња се удавија во домашен базен

Аутистични близначиња се удавија во домашен базен

27 Јули, 2017

БРИТАНИЈА НА МАКА: Се помалку сезонски работници, работодавците „во тесно“-кој ќе им работи по Брегзит за помалку пари?!

БРИТАНИЈА НА МАКА: Се помалку сезонски работници, работодавците „во тесно“-кој ќе им работи по Брегзит за помалку пари?!

26 Јули, 2017

Кина ќе ги направи сите гигантски државни компании во акционерски компании

Кина ќе ги направи сите гигантски државни компании во акционерски компании

26 Јули, 2017

Северна Кореја им се закани на САД со нуклеарен удар во срцето на земјата

Северна Кореја им се закани на САД со нуклеарен удар во срцето на земјата

26 Јули, 2017

Полска е се поблиску до загубата на правото на глас во ЕУ

Полска е се поблиску до загубата на правото на глас во ЕУ

26 Јули, 2017

Видео: Кит од 40 тони скокна целосно од вода

Видео: Кит од 40 тони скокна целосно од вода

26 Јули, 2017

(ВИДЕО) ЛЕТОТО СЕ ПРЕТВОРИ ВО ЗИМА: Мраз на италијанските плажи

(ВИДЕО) ЛЕТОТО СЕ ПРЕТВОРИ ВО ЗИМА: Мраз на италијанските плажи

26 Јули, 2017

Кина се подготвува за најлошото - Армијата се мобилизира за можна војна

Кина се подготвува за најлошото - Армијата се мобилизира за можна војна

26 Јули, 2017

Уапсен човекот кој повреди луѓе со моторна пила - кој е тој?

Уапсен човекот кој повреди луѓе со моторна пила - кој е тој?

26 Јули, 2017

Вознемирувачко видео: Тинејџерка ја уби сестра си емитувајќи во живо

Вознемирувачко видео: Тинејџерка ја уби сестра си емитувајќи во живо

26 Јули, 2017

Во оваа земја многу од барателите на азил се товарат за кражби и закани

Во оваа земја многу од барателите на азил се товарат за кражби и закани

26 Јули, 2017

Поради Русија ЕУ може да го ограничи кредитирањето на компании од САД

Поради Русија ЕУ може да го ограничи кредитирањето на компании од САД

25 Јули, 2017

ЗА ПРВ ПАТ ВО ИСТОРИЈАТА: Запреа фонтаните во Ватикан поради сушата во Италија

ЗА ПРВ ПАТ ВО ИСТОРИЈАТА: Запреа фонтаните во Ватикан поради сушата во Италија

25 Јули, 2017