20 Септември, 2017
0.1067

Свет

KATАСТРОФА: 60 проценти од куќите се неупотребливи

KATАСТРОФА: 60 проценти од куќите се неупотребливи

09 Септември, 2017

НАД СТО СРБИ НА СВЕТИ МАРТИН: Се води војна за вода и храна, а струја ќе има догодина

НАД СТО СРБИ НА СВЕТИ МАРТИН: Се води војна за вода и храна, а струја ќе има догодина

09 Септември, 2017

СЕ БРОЈАТ ЖРТВИТЕ: Најмалку 61 лице загина во земјотресот во Мексико

СЕ БРОЈАТ ЖРТВИТЕ: Најмалку 61 лице загина во земјотресот во Мексико

09 Септември, 2017

Нов проблем на релација Катар - Саудиска Арабија

Нов проблем на релација Катар - Саудиска Арабија

09 Септември, 2017

(ВИДЕО) Страшни снимки од Куба при ударот на Ирма

(ВИДЕО) Страшни снимки од Куба при ударот на Ирма

09 Септември, 2017

ДАЛИ СЕ ШТЕТНИ ЗА ЛУЃЕТО: Радиоактивни честички пронајдени во Јужна Кореја

ДАЛИ СЕ ШТЕТНИ ЗА ЛУЃЕТО: Радиоактивни честички пронајдени во Јужна Кореја

09 Септември, 2017

Како настануваат ураганите и колку се моќни?

Како настануваат ураганите и колку се моќни?

09 Септември, 2017

Како Трамп би ја решил кризата со Северна Кореја?

Како Трамп би ја решил кризата со Северна Кореја?

09 Септември, 2017

(ВИДЕО) НАСА лансираше тајно беспилотно вселенско летало

(ВИДЕО) НАСА лансираше тајно беспилотно вселенско летало

09 Септември, 2017

Колку животи однесе силниот земјотрес во Мексико?

Колку животи однесе силниот земјотрес во Мексико?

09 Септември, 2017

(ВИДЕО) Авион влета во ураганот Ирма

(ВИДЕО) Авион влета во ураганот Ирма

08 Септември, 2017

КАДЕ ИЗВЕЗУВА: Со кого тргува најмногу Северна Кореја?

КАДЕ ИЗВЕЗУВА: Со кого тргува најмногу Северна Кореја?

08 Септември, 2017

(ВИДЕО) КРВАВ ДЕН ВО МЕКСИКО: Загинаа 32 луѓе, а сега се крева и морето

(ВИДЕО) КРВАВ ДЕН ВО МЕКСИКО: Загинаа 32 луѓе, а сега се крева и морето

08 Септември, 2017

ЈУЖНА КОРЕЈА СЕ ПЛАШИ: Ќе бидат ли истрелани нови ракети викендов?

ЈУЖНА КОРЕЈА СЕ ПЛАШИ: Ќе бидат ли истрелани нови ракети викендов?

08 Септември, 2017

(ВИДЕО) Зелено-сина светлина над Мексико Сити, луѓето во паника

(ВИДЕО) Зелено-сина светлина над Мексико Сити, луѓето во паника

08 Септември, 2017

Како милијардерот Бренсон го преживеа ураганот Ирма?

Како милијардерот Бренсон го преживеа ураганот Ирма?

08 Септември, 2017

(ВИДЕО) Моќниот земјотрес во Мексико однесе 15 животи-најсилен во последните 100 години

(ВИДЕО) Моќниот земјотрес во Мексико однесе 15 животи-најсилен во последните 100 години

08 Септември, 2017

И нафтата потпадна под влијанието на ураганот Харви кој удри врз производството

И нафтата потпадна под влијанието на ураганот Харви кој удри врз производството

08 Септември, 2017