21 Ноември, 2017
1.0440
    BESK 10300    0%     FERS 57750    -2.94%     MPT 26800    -0.74%     OHB 4851.54    -0.17%     REPL 54800    0.37%     STBP 600    -0.17%     TETE 1938    4.76%     TNB 13500    -0.01%     UNI 1905    0%

Свет

Швајцарија и САД потпишаа договор против затајување данок

Швајцарија и САД потпишаа договор против затајување данок

14 Февруари, 2013

Има ли нафта во западниот дел на Црно море?

Има ли нафта во западниот дел на Црно море?

14 Февруари, 2013

Во Франција лани укинати 66.800 работни места

Во Франција лани укинати 66.800 работни места

14 Февруари, 2013

ЕК побара ДНК анализи од сите држави на ЕУ за тестирање на месото

ЕК побара ДНК анализи од сите држави на ЕУ за тестирање на месото

14 Февруари, 2013

Пазарната вредност на „Гаспром“ падна за една третина

Пазарната вредност на „Гаспром“ падна за една третина

14 Февруари, 2013

Фото:Тепачка за храна на лускузниот брод “Карнивал Триумф“

Фото:Тепачка за храна на лускузниот брод “Карнивал Триумф“

14 Февруари, 2013

Белгија и Аргентина најголеми извозници на коњско месо во светот

Белгија и Аргентина најголеми извозници на коњско месо во светот

14 Февруари, 2013

Расте профитот на  Heineken

Расте профитот на Heineken

14 Февруари, 2013

“Гленкор“ и „Икстрата“, за 22% ја зголемиле експлоатација на злато лани

“Гленкор“ и „Икстрата“, за 22% ја зголемиле експлоатација на злато лани

14 Февруари, 2013

Холандската „ИНГ“ најави над 2000 откази

Холандската „ИНГ“ најави над 2000 откази

14 Февруари, 2013

Се продлабочува рецесијата во Унгарија

Се продлабочува рецесијата во Унгарија

14 Февруари, 2013

Тешка криза за бензин во Сирија, блокирана доставата на гориво

Тешка криза за бензин во Сирија, блокирана доставата на гориво

13 Февруари, 2013

Шојбле: Да се запре со вбризгување пари во светската економија!

Шојбле: Да се запре со вбризгување пари во светската економија!

13 Февруари, 2013

Во Велика Британија продолжуваат скандалите со месо

Во Велика Британија продолжуваат скандалите со месо

13 Февруари, 2013

“Стандард и Пурс“ го намали кредитниот рејтинг на Словенија

“Стандард и Пурс“ го намали кредитниот рејтинг на Словенија

13 Февруари, 2013

ВИДЕО:Обама и порача на нацијата:Имам план за економско опоравување на САД!

ВИДЕО:Обама и порача на нацијата:Имам план за економско опоравување на САД!

13 Февруари, 2013

НАСА: Суша на Блискиот Исток

НАСА: Суша на Блискиот Исток

13 Февруари, 2013

Во пресрет на самитот на Г-20, можно ли е избувнување на нова валутна војна?

Во пресрет на самитот на Г-20, можно ли е избувнување на нова валутна војна?

13 Февруари, 2013