18 Ноември, 2017
0.9210
    ALK 7409.18    0.11%     KMB 2701    -0.03%     MPT 27782.13    -0.78%     STB 934.8    0.37%     TEL 272    -2.82%     TPLF 1656.25    -2.52%

Свет

Австрија бара работници, никој не сака да чисти!

Австрија бара работници, никој не сака да чисти!

26 Декември, 2012

И старите згради се енергетски ефикасни

И старите згради се енергетски ефикасни

26 Декември, 2012

Италија во сенка, Индонезија една од новите економски сили

Италија во сенка, Индонезија една од новите економски сили

26 Декември, 2012

Направено во Африка! Почна производство на паметни телефони и таблети

Направено во Африка! Почна производство на паметни телефони и таблети

26 Декември, 2012

Ако го користите името АДЕЛ, следи тужба!?

Ако го користите името АДЕЛ, следи тужба!?

26 Декември, 2012

Што се случува со мобилната телефонија во Ирак?

Што се случува со мобилната телефонија во Ирак?

26 Декември, 2012

Истанбул е магнет за странците во Турција

Истанбул е магнет за странците во Турција

26 Декември, 2012

Продадени 40 милиони лиценци за Windows 8

Продадени 40 милиони лиценци за Windows 8

25 Декември, 2012

Од ММФ потрошиле половина милион долари на вечера

Од ММФ потрошиле половина милион долари на вечера

25 Декември, 2012

Видете каде дизелот е најевтин!

Видете каде дизелот е најевтин!

25 Декември, 2012

Француската влада останува на својата цел за раст на економијата

Француската влада останува на својата цел за раст на економијата

25 Декември, 2012

ОН со 5% поголем буџет

ОН со 5% поголем буџет

25 Декември, 2012

Француската Влада контра прогнозите на ММФ

Француската Влада контра прогнозите на ММФ

25 Декември, 2012

Фејсбук пак не плаќа даноци?!?

Фејсбук пак не плаќа даноци?!?

25 Декември, 2012

Кралот ги повика Шпанците да ја победат економската криза

Кралот ги повика Шпанците да ја победат економската криза

25 Декември, 2012

ЕВРОПА во 2012: Пад на рејтингот, невработеност и рецесија во еврозоната

ЕВРОПА во 2012: Пад на рејтингот, невработеност и рецесија во еврозоната

24 Декември, 2012

Милиони Бугари и Романци сакаат да живеат во Велика Британија

Милиони Бугари и Романци сакаат да живеат во Велика Британија

24 Декември, 2012

Странски компании го оштетиле Авганистан за над 70 милиони долари

Странски компании го оштетиле Авганистан за над 70 милиони долари

24 Декември, 2012