21 Ноември, 2017
1.0281
    ADIN 540    -1.82%     ALK 7350    -0.51%     BESK 10300    0%     CEVI 912    0%     FERS 57750    -2.94%     GRNT 801    -2.95%     KJUBI 1400    -2.78%     KMB 2700    0%     LOTO 600    0%     MPT 26900    -0.37%     MTUR 4224    3%     OHB 4851.54    -0.17%     REPL 54800    0.37%     RMDEN11 96    -0.62%     RMDEN13 96.4    1.47%     RMDEN15 95    0.05%     STBP 600    -0.17%     TETE 1938    4.76%     TNB 13500    -0.01%     TTK 816    0.38%     UNI 1905    0%     ZPKO 2600    -2%

Свет

Стенли Фишер: Светот е на чекор од рецесија

Стенли Фишер: Светот е на чекор од рецесија

15 Октомври, 2012

Нов пад на еврото

Нов пад на еврото

15 Октомври, 2012

Најголем пад на индексот во последните четири месеци

Најголем пад на индексот во последните четири месеци

14 Октомври, 2012

Подобрена состојбата на еврозоната

Подобрена состојбата на еврозоната

13 Октомври, 2012

Германците ја сакаат Грција во еврозоната?

Германците ја сакаат Грција во еврозоната?

12 Октомври, 2012

Нов данок на финансиските трансакции во ЕУ

Нов данок на финансиските трансакции во ЕУ

12 Октомври, 2012

Годишна средба на ММФ и Светска банка во Токио

Годишна средба на ММФ и Светска банка во Токио

12 Октомври, 2012

Германија и Франција бараат да не се менува европскиот земјоделски буџет

Германија и Франција бараат да не се менува европскиот земјоделски буџет

11 Октомври, 2012

Данците не сакаат да слушнат за воведување на еврото

Данците не сакаат да слушнат за воведување на еврото

11 Октомври, 2012

Паѓаат акциите на Волстрит

Паѓаат акциите на Волстрит

10 Октомври, 2012

Се намалува бројот на земјоделци во европските земји

Се намалува бројот на земјоделци во европските земји

09 Октомври, 2012

Одобрена ратата од 4,3 милјарди европска помош за Португалија

Одобрена ратата од 4,3 милјарди европска помош за Португалија

09 Октомври, 2012

ММФ:Европа во криза, Азија во подем

ММФ:Европа во криза, Азија во подем

09 Октомври, 2012

Одлична оценка за  Европскиот стабилизациски механизам

Одлична оценка за Европскиот стабилизациски механизам

09 Октомври, 2012

Се намалуваат светските залихи од житарици

Се намалуваат светските залихи од житарици

08 Октомври, 2012

Ќе останат ли САД имуни на светската рецесија?

Ќе останат ли САД имуни на светската рецесија?

08 Октомври, 2012

Вето за новиот европски буџет ако е спротивен на британските интереси

Вето за новиот европски буџет ако е спротивен на британските интереси

07 Октомври, 2012

И Кипар бара помош од меѓународната тројка

И Кипар бара помош од меѓународната тројка

07 Октомври, 2012