19 Август, 2017
0.1935

ТОП ОГЛАСИ НА НЕДЕЛАТА: Вработуваат ВИП, Град Скопје, Џонсон Мети, Гимназија Нова...

Објавено во: Финансии 04 Август, 2017

Лето е и е сезона кога повеќето се на одмори, но и покрај тоа има и такви кои бараат работа.

Фактор во соработка со Факултети.мк ви ги пренесува моментално активните огласи за вработување.

Ако барате работа читајте ги огласите кои можеби ќе ви ја донесат токму новата работа.

* Оглас за вработување во Галеника АД Белград, претставништво Скопје-огласот видете го овде.

* Гимназија Нова вработува лице за работа во кафетерија-аплицирајте овде!

*Отворено е ново работно место во Џонсон Мети... Се бара Инженер за осигурување на квалитет-целиот оглас може да го најдете тука.

*Оглас за вработување во ВИП-Апликации испратете на овој линк.

* Оглас за Бизнис Аналитичари во BizzBee Solutions-Огласот разгледајте го овде.

*Оглас за вработување во КАРАОРМАН АД Скопје-Детали ќе најдете на овој линк

* Град Скопје вработува!-Што се бара и нуди читајте тука.

* Вработување во Министерството за информатичко општество и администрација...Отворени се 18 работни места...-детали на линкот

Повеќе огласи за работа може да најдете тука.

Можеби ќе ве интересира

МАКЕДОНИЈАТУРИСТ ИМА ДРАМАТИЧЕН ПАД НА ПРИХОДИТЕ

МАКЕДОНИЈАТУРИСТ ИМА ДРАМАТИЧЕН ПАД НА ПРИХОДИТЕ

СЛОВЕНИЈА ДАЛЕКУ ПРЕД ХРВАТСКА: Кој зема највисоки плати?

СЛОВЕНИЈА ДАЛЕКУ ПРЕД ХРВАТСКА: Кој зема највисоки плати?

ИМААТ ПОВЕЌЕ РАБОТНИЦИ: Платите ќе им пораснат за само 1%

ИМААТ ПОВЕЌЕ РАБОТНИЦИ: Платите ќе им пораснат за само 1%

Зошто експлодира цената на акцијата на прилепски „Мермерен комбинат“?

Зошто експлодира цената на акцијата на прилепски „Мермерен комбинат“?

ЗАДОЛЖУВАЊА: Се гази на тенок мраз – како ќе се менаџираат долговите?

ЗАДОЛЖУВАЊА: Се гази на тенок мраз – како ќе се менаџираат долговите?

ПРЕТПРИЕМАЧКА ПРИКАЗНА: Едно по едно ќе решавате и бизнисот ќе тргне

ПРЕТПРИЕМАЧКА ПРИКАЗНА: Едно по едно ќе решавате и бизнисот ќе тргне

РАБОТА ВО КИНА: Заработуваат и по 2000 евра

РАБОТА ВО КИНА: Заработуваат и по 2000 евра

Што треба да имате на ум ако купувате акции во „Макошпед“?

Што треба да имате на ум ако купувате акции во „Макошпед“?

9 август 2007: Денот кога кризата стана глобална

9 август 2007: Денот кога кризата стана глобална