16 Октомври, 2018
0.2468

(1) Четири најзабавни, примамливи и возбудливи градови во светот

Објавено во: Стил 25 Април, 2018

1. Истанбул- Жителите на Истанбул се гордеат со својот уникатен град и неговата историја, но во голема мера сè уште не се задоволни - само половина од нив велат дека се чувствувале среќни во изминатите 24 часа


2.Сингапур-Оние од Сингапур можеби не ја оценуваат својата културна сцена многу високо, но ја ценат безбедноста во градот и се чувствуват удобно да шетаат ноќе.


3. Бостон- Бостон можеби е еден од најмалку анкетираните градови со низок рејтинг, но нивните жители сѐ уште имаат високи оценки за среќата - и повеќе од половина ги познаваат своите соседи по име.


4.Дубаи- Дубаи има најдолго работно време( до 46 часа неделно), а просечна ноќ надвор чини 167 долари.

                                                                                                                             (продолжува...)

Можеби ќе ве интересира

Милена Дравиќ (1940-2018): Дама со стил, лекција за сите жени

Милена Дравиќ (1940-2018): Дама со стил, лекција за сите жени

НЕ Е МАЈТАП: МАКЕДОНСКО БЕБЕ РОДЕНО НА ИСТ ДАТУМ КАКО ТАТКО МУ И ДЕДО МУ

НЕ Е МАЈТАП: МАКЕДОНСКО БЕБЕ РОДЕНО НА ИСТ ДАТУМ КАКО ТАТКО МУ И ДЕДО МУ

ТЕСТ: Како ја доживуваш љубовта?

ТЕСТ: Како ја доживуваш љубовта?

Bonno TV: Сонувам за јутјуберски настан со над 2000 фанови!

Bonno TV: Сонувам за јутјуберски настан со над 2000 фанови!

Amsterdam Dance Event 2018

Amsterdam Dance Event 2018

NO BRA DAY

NO BRA DAY

Тијана се пресели во Скопје

Тијана се пресели во Скопје

Како Панчо, Сара Мејс, Слаткар и другите ги добиле своите надимаци

Како Панчо, Сара Мејс, Слаткар и другите ги добиле своите надимаци

Милена и Драган немаа деца, но ова девојче им беше како ќерка

Милена и Драган немаа деца, но ова девојче им беше како ќерка