27 Октомври, 2021
0.0189

70 награди во првото коло од наградната игра Играј без нервози и мерцедес вози

Објавено во: Мои пари 20 Септември, 2021

Во тек е првото коло од големата наградна игра „ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ“ на  Видеолотарија Казинос Австриј, која предизвикува огромно внимание. Наградната игра со 2 автомобили Мерцедес, 12 скутери, 16 велосипеди, 20 електрототинети, 12 таблети,  16 паметни телефони, 8 лаптопи, 18 паметни часовници и 316 парични награди, е достапна онлајн преку единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.mk.  

Првото коло од наградната игра, кое завршува на последниот ден од месец септември 2021, е во тек. Во ова коло, ќе бидат доделени 70 награди, односно по 35 исти награди  за двете категории на платформата, за видеолотарија и за обложување.

Списокот на награди за двете категории (видеолотарија и обложување) е следен:

Место на ранг

листа

Број на награди

по категорија

по коло

Вкупно награди за двете категории за првото кола

Вид на награда

1-3

3

6

МОТОР - СКУТЕР

4-7

4

8

ВЕЛОСИПЕД

8-12

5

10

ЕЛЕКТРОТРОТИНЕТ

13-22

10

20

ПАРИЧНА НАГРАДА

6000 денари

23-35

13

26

ПАРИЧНА НАГРАДА

3000 денари

Вкупно награди

35

70Големата наградна игра „ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ“  на Видеолототарија Казинос Австрија со 420 вредни стокови и парични награди, е достапна на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава-2win.mk и тоа во две категории: видеолотариски игри и за спортско обложување. Наградната игра ќе трае до 31.01.2022 година, вклучувајќи го и 31.01.2022 година, заклучно до 23.59 часот. Во текот на наградната игра „ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ“  ќе се доделат награди во 5 кола на месечно ниво за секоја категорија,  како и главни награди, на крајот на наградната игра, за секоја категорија.

Наградната игра е достапна само за државјани на Република Северна Македонија, кои имаат право на учество во интернет игрите на среќа согласно важечката законска регулатива. Секој учесник во наградната игра може да учествува само по еднаш во секоја категорија и тоа како во месечните извлекувања така и во главните, на крајот на наградната игра. Еден учесник може да освои само една награда во делот на видеолотариските игри и една награда во делот на спортско обложување за секој месец во кој учествува, како и по една во главните извлекувања предвидени во правилата за наградната игра.

При првото пријавување на интернет платформата на 2win.mk по отпочнувањето на наградната игра, на активните регистрирани учесници им се појавува поп ап банер со известување за отпочнување на наградната игра и правилата за неа. Играчите треба да  ги прочитаат правилата за учество во наградната игра и на самиот поп-ап банер да притиснат на копчето “Ги прочитав правилата за наградната игра и се согласувам со истите”, со што ги прифаќаат во целост. При отпочнување на наградната игра, сите активни регистрирани играчи кои ги прифатиле правилата по автоматизам стануваат учесници во неа.Освоените поените на учесникот се пресметуваат од моментот на почетокот на наградната игра. Поените освоени на месечно ниво во секоја категорија, се кумулираат за учество во главните награди на крајот на наградната игра.

Правилата за  наградната игра „ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ“ се објавени на играчката платформа 2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

ПР објава

Можеби ќе ве интересира

ДЕНОВИ НА ИТАЛИЈА ВО ТИНЕКС – EXTRAORDINARY ITALIAN TASTE BUY AUTENTIC ITALIAN AND GET MORE

ДЕНОВИ НА ИТАЛИЈА ВО ТИНЕКС – EXTRAORDINARY ITALIAN TASTE BUY AUTENTIC ITALIAN AND GET MORE

Parfois отвора нова продавница во East Gate Mall: Португалскиот моден бренд го најавува новото отворање во Скопје

Parfois отвора нова продавница во East Gate Mall: Португалскиот моден бренд го најавува новото отворање во Скопје

Бонус игра за online учесниците на ЛОТО 7 и Џокер

Бонус игра за online учесниците на ЛОТО 7 и Џокер

Со континуирана модернизација на мобилната мрежа, Телеком се подготвува за 5G

Со континуирана модернизација на мобилната мрежа, Телеком се подготвува за 5G

НАГРАДНАТА ИГРА НА 2win.mk ИМ ДОНЕСЕ ВЕЛОСИПЕД НА ЗОРАН И ВЛАТКО

НАГРАДНАТА ИГРА НА 2win.mk ИМ ДОНЕСЕ ВЕЛОСИПЕД НА ЗОРАН И ВЛАТКО

„Хотел меѓу две војни“ од Александар Русјаков – добитник на наградата „Пегаз“ за најдобар необјавен роман за 2021 година

„Хотел меѓу две војни“ од Александар Русјаков – добитник на наградата „Пегаз“ за најдобар необјавен роман за 2021 година

Силк Роуд Банка во вторник започнува со предвремена исплатата на пензиите за октомври

Силк Роуд Банка во вторник започнува со предвремена исплатата на пензиите за октомври

Рамстор Мол го одбележа месецот за борба против рак на дојка

Рамстор Мол го одбележа месецот за борба против рак на дојка

БЛИЗУ 11 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ДОНЕСЕ НАЈНОВИОТ СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ

БЛИЗУ 11 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ДОНЕСЕ НАЈНОВИОТ СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ