25 Март, 2018
1.1860
Асанж со жесток напад врз Марк Цукерберг - Бришете Facebook

Асанж со жесток напад врз Марк Цукерберг - Бришете Facebook

Владата еднострано ќе го раскине договорот за концесија на „Казандол“

Владата еднострано ќе го раскине договорот за концесија на „Казандол“

МВР со одговор до НСП: Проблемите на полицијата се решаваат

МВР со одговор до НСП: Проблемите на полицијата се решаваат

Криптовалутата ПЕТРО ќе се конвертира во руски Рубљи

Криптовалутата ПЕТРО ќе се конвертира во руски Рубљи

Љубчо Георгиевски: Влеговме во една голема дипломатска замка

Љубчо Георгиевски: Влеговме во една голема дипломатска замка

Кој е најатрактивниот банкарски депозит по видување во Македонија?

Кој е најатрактивниот банкарски депозит по видување во Македонија?

Жбогар: Законот за јазици не е европски приоритет

Жбогар: Законот за јазици не е европски приоритет

НСП: До кога ќе трае хаосот во МВР?

НСП: До кога ќе трае хаосот во МВР?

Видео: Марс или руски Сочи?

Видео: Марс или руски Сочи?

Најнови вести

Асанж со жесток напад врз Марк Цукерберг - Бришете Facebook

24 Март, 2018

Џулијан Асанж, основачот на Wikileaks и поборник за транспарентност без владини и корпорациски тајни за контрола над јавноста, упати жестоки критики против Марк Цукерберг директорот на Facebook за злоупотреба на приваните податоци на стотици милиони

Со лажна диплома директорувал во кумановско училиште

Со лажна диплома директорувал во кумановско училиште

Сточарите се жалат на ниските откупни цени на јагнешкото

Сточарите се жалат на ниските откупни цени на јагнешкото

Тешка сообраќајка кај клучка „Стајковци“

Тешка сообраќајка кај клучка „Стајковци“

Жбогар: Законот за јазици не е европски приоритет

Жбогар: Законот за јазици не е европски приоритет

Ќе остане ли Македонија без гувернер се до нови претседателски избори?

Ќе остане ли Македонија без гувернер се до нови претседателски избори?