24 Септември, 2021
0.0087
ГИ ЗАГАДУВААТ ПОЧВИТЕ, ВОДИТЕ, ВОЗДУХОТ: Колку време е потребно за распаѓање на пластичните кеси?

ГИ ЗАГАДУВААТ ПОЧВИТЕ, ВОДИТЕ, ВОЗДУХОТ: Колку време е потребно за распаѓање на пластичните кеси?

ФАКТОР НА ДЕНОТ : Ќе има и трета доза вакцина, има реакции за најавите за исфрлање на „бугарски“ пред фашистички окупатор во учебниците

ФАКТОР НА ДЕНОТ : Ќе има и трета доза вакцина, има реакции за најавите за исфрлање на „бугарски“ пред фашистички окупатор во учебниците

Адора инженеринг за 9,3 милиони евра ја купи Топлификација: Топланите Исток и Запад одат кај градежната компанија

Адора инженеринг за 9,3 милиони евра ја купи Топлификација: Топланите Исток и Запад одат кај градежната компанија

ДЕЛТА ВАРИЈАНТАТА КАЈ ДЕЦАТА,ОСВЕН БЕЛИТЕ ДРОБОВИ ГО НАПАЃА И ГАСТРОИНТЕСТИНАЛНИОТ СИСТЕМ: Д-р Зекири апелира да се вакцинираат особено тие со хронични болести

ДЕЛТА ВАРИЈАНТАТА КАЈ ДЕЦАТА,ОСВЕН БЕЛИТЕ ДРОБОВИ ГО НАПАЃА И ГАСТРОИНТЕСТИНАЛНИОТ СИСТЕМ: Д-р Зекири апелира да се вакцинираат особено тие со хронични болести

ДА НЕМА НЕПОТИЗАМ, КЛИЕНТЕЛИЗАМ И КРОНИЗАМ - законите се „скроени“, ќе го департизираат ли јавниот сектор

ДА НЕМА НЕПОТИЗАМ, КЛИЕНТЕЛИЗАМ И КРОНИЗАМ - законите се „скроени“, ќе го департизираат ли јавниот сектор

ФАКТОР ДОЗНАВА: Пецовски на местото на Туџаров во „Реплек“, како по години ќе се преземе менаџирањето?

ФАКТОР ДОЗНАВА: Пецовски на местото на Туџаров во „Реплек“, како по години ќе се преземе менаџирањето?

На црногорско-албанската граница е најдена дрога во возило со македонски таблички

На црногорско-албанската граница е најдена дрога во возило со македонски таблички

Лице кое се претставило дека е од кабелска нападнало кумановка во нејзиниот дом

Лице кое се претставило дека е од кабелска нападнало кумановка во нејзиниот дом

Димитриевски: Има ли крај на ова самопонижување?

Димитриевски: Има ли крај на ова самопонижување?

Најнови вести

ГИ ЗАГАДУВААТ ПОЧВИТЕ, ВОДИТЕ, ВОЗДУХОТ: Колку време е потребно за распаѓање на пластичните кеси?

23 Септември, 2021

Временски период подолг од просечниот човечки живот е потребен за распаѓање на пластичните кеси. Митко Шопов, координатор на проекти во еколошкото друштво „Планетум“ од Струмица вели дека само тенките пластични кеси се распаѓаат за 50 години, а за с

На црногорско-албанската граница е најдена дрога во возило со македонски таблички

На црногорско-албанската граница е најдена дрога во возило со македонски таблички

ФАКТОР НА ДЕНОТ : Ќе има и трета доза вакцина, има реакции за најавите за исфрлање на „бугарски“ пред фашистички окупатор во учебниците

ФАКТОР НА ДЕНОТ : Ќе има и трета доза вакцина, има реакции за најавите за исфрлање на „бугарски“ пред фашистички окупатор во учебниците

Вучиќ кажа до која граница ќе го трпат насилството на Курти

Вучиќ кажа до која граница ќе го трпат насилството на Курти

Уште една европска земја ги укинува сите ковид мерки

Уште една европска земја ги укинува сите ковид мерки

Лице кое се претставило дека е од кабелска нападнало кумановка во нејзиниот дом

Лице кое се претставило дека е од кабелска нападнало кумановка во нејзиниот дом