07 Октомври, 2022
0.0073
ФАКТОР ДОЗНАВА: За кого ќе има повисоки даноци од 1 јануари?

ФАКТОР ДОЗНАВА: За кого ќе има повисоки даноци од 1 јануари?

ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА СТАНОВИТЕ НЕ СЕ ИЗНЕНАДУВАЊЕ, но интересот за купување не стивнува, понатамошни осцилации не се очекуваат

ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА СТАНОВИТЕ НЕ СЕ ИЗНЕНАДУВАЊЕ, но интересот за купување не стивнува, понатамошни осцилации не се очекуваат

Мартенс: Останете и во иднина професионални како што сте досега, индустријата и стопанството пред нов предизвик

Мартенс: Останете и во иднина професионални како што сте досега, индустријата и стопанството пред нов предизвик

Зошто Македонците тешко се одлучуваат да засадат ф’стак иако климатските услови се погодни?

Зошто Македонците тешко се одлучуваат да засадат ф’стак иако климатските услови се погодни?

НЕМА СУБВЕНЦИИ ЗА ОЏАЦИТЕ-ОНЛАЈН НЕ МОЖЕ ДА СЕ АПЛИЦИРА, ДОКУМЕНТИТЕ ФИЗИЧКИ НЕ ГИ ПРИМААТ: „Данела е целосно неподготвена за Градот“

НЕМА СУБВЕНЦИИ ЗА ОЏАЦИТЕ-ОНЛАЈН НЕ МОЖЕ ДА СЕ АПЛИЦИРА, ДОКУМЕНТИТЕ ФИЗИЧКИ НЕ ГИ ПРИМААТ: „Данела е целосно неподготвена за Градот“

ЧУДЕН МАКЕДОНСКИ ФЕНОМЕН, ФИРМИТЕ ВО ТЕШКА КРИЗА, НЕВРАБОТЕНОСТА УШТЕ ОДИ НАДОЛУ - која е причината за августовското намалување за над две илјади лица

ЧУДЕН МАКЕДОНСКИ ФЕНОМЕН, ФИРМИТЕ ВО ТЕШКА КРИЗА, НЕВРАБОТЕНОСТА УШТЕ ОДИ НАДОЛУ - која е причината за августовското намалување за над две илјади лица

Лукашенко го испитува пулсот на народот и повика на општа мобилизација

Лукашенко го испитува пулсот на народот и повика на општа мобилизација

Едно лице го нарушило јавниот ред и мир на протестот во Охрид

Едно лице го нарушило јавниот ред и мир на протестот во Охрид

Санкции за Кадиров, Медведев, Шојгу и многу други

Санкции за Кадиров, Медведев, Шојгу и многу други

Најнови вести

ФАКТОР ДОЗНАВА: За кого ќе има повисоки даноци од 1 јануари?

07 Октомври, 2022

Со примена на новиот владин закон на личен доход од 1 јануари 2023 година, ќе се зголемат стапките со кои се оданочуваат личните приходи по сите основи, дознава Фактор неофицијално. Со ова ќе бидат опфатени даночни образници кои остваруваат доход по

Групна тепачка имало на Градскиот базен во Виница

Групна тепачка имало на Градскиот базен во Виница

Лукашенко го испитува пулсот на народот и повика на општа мобилизација

Лукашенко го испитува пулсот на народот и повика на општа мобилизација

Се стресе околината на Струмица

Се стресе околината на Струмица

Се спојуваат МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп со ВИНЕР Осигурување - Виена Иншуренс Груп АД Скопје

Се спојуваат МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп со ВИНЕР Осигурување - Виена Иншуренс Груп АД Скопје

Едно лице го нарушило јавниот ред и мир на протестот во Охрид

Едно лице го нарушило јавниот ред и мир на протестот во Охрид