08 Април, 2020
0.0066
Само во март без работа останале 2.000 работници, бројките за април ќе бидат подраматични

Само во март без работа останале 2.000 работници, бројките за април ќе бидат подраматични

ВЕЛИГДЕН БЕЗ ВЕРНИЦИ: Католичката црква и Евангелско-методистичката црква со богослужби преку Интернет

ВЕЛИГДЕН БЕЗ ВЕРНИЦИ: Католичката црква и Евангелско-методистичката црква со богослужби преку Интернет

Стопанството бара државата да почне кампања за купување домашни производи

Стопанството бара државата да почне кампања за купување домашни производи

КОЈ, КОГА И ДО КОГА ЌЕ ГО КОРИСТИ ОДМОРОТ - познати сите детали за вработените и од јавниот и од приватниот сектор

КОЈ, КОГА И ДО КОГА ЌЕ ГО КОРИСТИ ОДМОРОТ - познати сите детали за вработените и од јавниот и од приватниот сектор

Збунети граѓани не знаат дали може да испратат меѓународна пошта

Збунети граѓани не знаат дали може да испратат меѓународна пошта

СТРАВ ОД КОРОНА: Жителите на Липково избегнуваат да патуваат во Куманово, дезинфицирани џамии, улици, објекти

СТРАВ ОД КОРОНА: Жителите на Липково избегнуваат да патуваат во Куманово, дезинфицирани џамии, улици, објекти

ФОТОГАЛЕРИЈА: Скопје пусто, почна полицискиот час

ФОТОГАЛЕРИЈА: Скопје пусто, почна полицискиот час

Двајца штипјани се излекуваа од коронавирусот

Двајца штипјани се излекуваа од коронавирусот

ВО БАНКА ДА СЕ ОДИ САМО АКО МОРА - во терминот од 10 до 12 за пензионери, другите да се воздржат

ВО БАНКА ДА СЕ ОДИ САМО АКО МОРА - во терминот од 10 до 12 за пензионери, другите да се воздржат

Најнови вести

ПО ВЕЛИГДЕН: Италија чекор по чекор ќе ги укинува блокадите

08 Април, 2020

По Велигден Италија полека ќе се враќа во живот. Блокадата која беше воведена за запирање на ширењето на новиот коронавирус ќе биде укината во две фази.Првиот чекор ќе биде постепеното започнување со производствени активности, а вториот, што се

УНИКАТЕН ПРИСТАП: Нов Зеланд успешно се бори против короната

УНИКАТЕН ПРИСТАП: Нов Зеланд успешно се бори против короната

(ФОТО) Полна Месечина во време на епидемија

(ФОТО) Полна Месечина во време на епидемија

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Ја изгубија битката со коронавирусот, три нови жртви

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Ја изгубија битката со коронавирусот, три нови жртви

ФОТОГАЛЕРИЈА: Скопје пусто, почна полицискиот час

ФОТОГАЛЕРИЈА: Скопје пусто, почна полицискиот час

Двајца штипјани се излекуваа од коронавирусот

Двајца штипјани се излекуваа од коронавирусот