21 Септември, 2019
0.0078
(ВИДЕО+ФОТО) По земјотресите во Албанија, оштетени згради, но и голем број повредени лица

(ВИДЕО+ФОТО) По земјотресите во Албанија, оштетени згради, но и голем број повредени лица

Во понеделник: Првосомничениот во „Рекет“ Бојан Јовановски на распит кај Русковска

Во понеделник: Првосомничениот во „Рекет“ Бојан Јовановски на распит кај Русковска

Промена на изборниот модел, за рушење на султан партиите

Промена на изборниот модел, за рушење на султан партиите

Тиквеш „тимбилдинг“: Сите вработени секојдневно на гроздобер, па во канцеларија

Тиквеш „тимбилдинг“: Сите вработени секојдневно на гроздобер, па во канцеларија

Македонските банки неприкосновени во нето приходите од камати

Македонските банки неприкосновени во нето приходите од камати

КАКО ВАШИОТ НЕДВИЖЕН ИМОТ МОЖЕ ДА СТАНЕ ПРОФИТАБИЛЕН?

КАКО ВАШИОТ НЕДВИЖЕН ИМОТ МОЖЕ ДА СТАНЕ ПРОФИТАБИЛЕН?

ФОКУС НА ДЕНОТ: Три земјотреси ја погодија Албанија - Боки 13 и Катица на распит кај Русковска

ФОКУС НА ДЕНОТ: Три земјотреси ја погодија Албанија - Боки 13 и Катица на распит кај Русковска

Силен земјотрес во Албанија: Се затресе и Македонија

Силен земјотрес во Албанија: Се затресе и Македонија

Шар планина наскоро ќе биде прогласена за Национален парк

Шар планина наскоро ќе биде прогласена за Национален парк

Најнови вести

ФОКУС НА ДЕНОТ: Три земјотреси ја погодија Албанија - Боки 13 и Катица на распит кај Русковска

21 Септември, 2019

* (ВИДЕО+ФОТО) По земјотресите во Албанија, оштетени згради, но и голем број повредени лицаВо трите земјотреси кои ја погодија соседна Албанија расте бројот на повредени лица.Најпогодени од земјотресот се главниот град Тирана и Драч.Досега според алб

(ВИДЕО+ФОТО) По земјотресите во Албанија, оштетени згради, но и голем број повредени лица

(ВИДЕО+ФОТО) По земјотресите во Албанија, оштетени згради, но и голем број повредени лица

Винарија Камник прослави 15 години постоење

Винарија Камник прослави 15 години постоење

Силен земјотрес во Албанија: Се затресе и Македонија

Силен земјотрес во Албанија: Се затресе и Македонија

Вучиќ на средба со Меркел, на нејзина иницијатива

Вучиќ на средба со Меркел, на нејзина иницијатива

Шар планина наскоро ќе биде прогласена за Национален парк

Шар планина наскоро ќе биде прогласена за Национален парк