15 Јули, 2020
0.0099
ЈО: Со автомобил растурале флаери во Дебреше

ЈО: Со автомобил растурале флаери во Дебреше

ДИК: До 9 часот излезноста е 5.19 отсто

ДИК: До 9 часот излезноста е 5.19 отсто

МОСТ: Сите гласачки места се навреме отворени

МОСТ: Сите гласачки места се навреме отворени

Гласањето се одвива во демократска атмосфера

Гласањето се одвива во демократска атмосфера

Денеска е неработен ден за сите граѓани

Денеска е неработен ден за сите граѓани

Малите акционери се погласно ја негодуваат зделката со „Дуферко“, од „Макстил“ велат - таа ќе донесе подобар резултат за компанијата

Малите акционери се погласно ја негодуваат зделката со „Дуферко“, од „Макстил“ велат - таа ќе донесе подобар резултат за компанијата

ЕВРОПА И ПОМАГА НА СРБИЈА: Ќе испратат медицински персонал

ЕВРОПА И ПОМАГА НА СРБИЈА: Ќе испратат медицински персонал

СОСТОЈБА НА ПАТИШТА: Eве како е денес на граничните премини

СОСТОЈБА НА ПАТИШТА: Eве како е денес на граничните премини

Колку избирачи гласаа вчера?

Колку избирачи гласаа вчера?

Најнови вести

НЕВРЕМЕ ОТКОРНА НАД 50 ДРВЈА: Москва е во мрак

15 Јули, 2020

Руската престолнина Москва е во мрак по силното невреме. Околу 150 населени места останаа без електрична енергија.Силниот ветер искорна 51 дрвја, оштети едно возило. Аеродромите Домодедово, Жуковски и Шереметјево,  работат нормално и п

ЈО: Со автомобил растурале флаери во Дебреше

ЈО: Со автомобил растурале флаери во Дебреше

Очекувајте локален дожд попладне

Очекувајте локален дожд попладне

ДИК: До 9 часот излезноста е 5.19 отсто

ДИК: До 9 часот излезноста е 5.19 отсто

МОСТ: Сите гласачки места се навреме отворени

МОСТ: Сите гласачки места се навреме отворени

Гласањето се одвива во демократска атмосфера

Гласањето се одвива во демократска атмосфера