29 Февруари, 2020
0.0064
Работните групи на СДСМ и БЕСА денеска ги започнуваат средбите

Работните групи на СДСМ и БЕСА денеска ги започнуваат средбите

Инспекција ќе проверува во аптеките дали има поскапувања

Инспекција ќе проверува во аптеките дали има поскапувања

Пронајдени се избеганите од штипската болница кои беа на превентивни прегледи

Пронајдени се избеганите од штипската болница кои беа на превентивни прегледи

По средбата со Спасовски, согласност за одложување на прекинот на телевизиските канали

По средбата со Спасовски, согласност за одложување на прекинот на телевизиските канали

Заев ќе ја предводи пратеничката листа на изборите во „четворката“

Заев ќе ја предводи пратеничката листа на изборите во „четворката“

30 години успешна приказна на Центро Унион и Favorit

30 години успешна приказна на Центро Унион и Favorit

Македонка дошла од Италија и се пријавила во Инфективна

Македонка дошла од Италија и се пријавила во Инфективна

Заменик-министерката Шкриељ ги повика центрите за социјална работа да бидат побрзи од медиумите

Заменик-министерката Шкриељ ги повика центрите за социјална работа да бидат побрзи од медиумите

ВМРО-ДПМНЕ ќе основа ново министерство ако дојде на власт

ВМРО-ДПМНЕ ќе основа ново министерство ако дојде на власт

Најнови вести

Македонка дошла од Италија и се пријавила во Инфективна

29 Февруари, 2020

Министерот за здравство, Венко Филипче, на последниот брифинг потврди дека нема новозаболено од корна вирусот во Македонија и дека има една пациентка која се јавила утрово на Клиниката за инфективни болести. Правата и засега единствена пациентка

Заменик-министерката Шкриељ ги повика центрите за социјална работа да бидат побрзи од медиумите

Заменик-министерката Шкриељ ги повика центрите за социјална работа да бидат побрзи од медиумите

Работните групи на СДСМ и БЕСА денеска ги започнуваат средбите

Работните групи на СДСМ и БЕСА денеска ги започнуваат средбите

Инспекција ќе проверува во аптеките дали има поскапувања

Инспекција ќе проверува во аптеките дали има поскапувања

ВМРО-ДПМНЕ ќе основа ново министерство ако дојде на власт

ВМРО-ДПМНЕ ќе основа ново министерство ако дојде на власт

Пронајдени се избеганите од штипската болница кои беа на превентивни прегледи

Пронајдени се избеганите од штипската болница кои беа на превентивни прегледи