20 Август, 2019
0.0067
ФОКУС НА ДЕНОТ: Kaтица Јанева не знае дали ќе биде осомничена, платите пораснале се пофали и Заев

ФОКУС НА ДЕНОТ: Kaтица Јанева не знае дали ќе биде осомничена, платите пораснале се пофали и Заев

„Хеленската“ е прешкртано на споменикот на Александар Македонски во Прилеп

„Хеленската“ е прешкртано на споменикот на Александар Македонски во Прилеп

ВЛАДАТА ОДЛУЧИ: Повисоки плати во образованието, се основа училиште „Киро Глигоров“

ВЛАДАТА ОДЛУЧИ: Повисоки плати во образованието, се основа училиште „Киро Глигоров“

Колку пари прави „Пекабеско“?

Колку пари прави „Пекабеско“?

“Брз кеш кредит за 5+” и подарок ранец од ИутеКредит!

“Брз кеш кредит за 5+” и подарок ранец од ИутеКредит!

Катица Јанева на распит - Од хероина до клучна алка за решавање на „Рекет“

Катица Јанева на распит - Од хероина до клучна алка за решавање на „Рекет“

Германија во рецесија, кој ќе претрпи најголем удар?

Германија во рецесија, кој ќе претрпи најголем удар?

Работник паднал од зградата на ФФМ и починал

Работник паднал од зградата на ФФМ и починал

Договор со Косово нема, но дали има напредок?

Договор со Косово нема, но дали има напредок?

Најнови вести

Германија во рецесија, кој ќе претрпи најголем удар?

20 Август, 2019

За 5.2% паднало индустриското производство и по 6 години, германската економија која е мотор во ЕУ е во рецесија. Ова влева страв и во Србија, каде има 400 германски компании кои работат, а 450.000 Срби живеат и работат во Германија. Ова ќе биде удар

Работник паднал од зградата на ФФМ и починал

Работник паднал од зградата на ФФМ и починал

Договор за двојни дипломи на Универзитетот ФОН и Швајцарскиот Универзитет SWISS UMEF

Договор за двојни дипломи на Универзитетот ФОН и Швајцарскиот Универзитет SWISS UMEF

ФОКУС НА ДЕНОТ: Kaтица Јанева не знае дали ќе биде осомничена, платите пораснале се пофали и Заев

ФОКУС НА ДЕНОТ: Kaтица Јанева не знае дали ќе биде осомничена, платите пораснале се пофали и Заев

Владата во Италија падна, земјата влегува во политичка криза

Владата во Италија падна, земјата влегува во политичка криза

Договор со Косово нема, но дали има напредок?

Договор со Косово нема, но дали има напредок?