05 Август, 2020
0.0105
АСО ПРЕДУПРЕДУВА: Бугарски друштва без дозволи нудат полиси за осигурување

АСО ПРЕДУПРЕДУВА: Бугарски друштва без дозволи нудат полиси за осигурување

ЗОРАН ЗАЕВ ГО КРОИ НОВОТО МНОЗИНСТВО - Мендух Тачи веќе му пружи рака, што ќе биде со ДУИ

ЗОРАН ЗАЕВ ГО КРОИ НОВОТО МНОЗИНСТВО - Мендух Тачи веќе му пружи рака, што ќе биде со ДУИ

Која е најбогата општина во источна Македонија?

Која е најбогата општина во источна Македонија?

НЕ ТРИЦИФРЕНИ, ЧЕТИРИЦИФРЕНИ БРОЈКИ НА ЗАРАЗЕНИ ЌЕ ИМА: 90 отсто од мерките не се почитуваат, предупредува епидемиологот Стојанов

НЕ ТРИЦИФРЕНИ, ЧЕТИРИЦИФРЕНИ БРОЈКИ НА ЗАРАЗЕНИ ЌЕ ИМА: 90 отсто од мерките не се почитуваат, предупредува епидемиологот Стојанов

Како им успеа на Пехчево и Валандово да немаат ниту еден активен случај на коронавирус?

Како им успеа на Пехчево и Валандово да немаат ниту еден активен случај на коронавирус?

ШЕСТ ВАКЦИНИ СЕ ТЕСТИРААТ НА ЛУЃЕ - и нашите власти на состаноци договараат набавка и количини

ШЕСТ ВАКЦИНИ СЕ ТЕСТИРААТ НА ЛУЃЕ - и нашите власти на состаноци договараат набавка и количини

Ваучерите за туризам ќе можат да се користат и преку туристичките агенции

Ваучерите за туризам ќе можат да се користат и преку туристичките агенции

Мицкоски порача: Остануваме опозиција ако не успееме во преговорите

Мицкоски порача: Остануваме опозиција ако не успееме во преговорите

BOOKING.com ќе отпушти дури 4000 вработени: Нема работа во туризмот

BOOKING.com ќе отпушти дури 4000 вработени: Нема работа во туризмот

Најнови вести

АСО ПРЕДУПРЕДУВА: Бугарски друштва без дозволи нудат полиси за осигурување

05 Август, 2020

Врз основа на следење на состојбата на осигурителниот пазар во земјата, посебно во делот на рекламирање и продажба на осигурителни производи, Агенцијата за супервизија на осигурување во последно време детектира случаи на нудење, рекламирање и склучув

Ваучерите за туризам ќе можат да се користат и преку туристичките агенции

Ваучерите за туризам ќе можат да се користат и преку туристичките агенции

Албански полицајци уапсиле двајца македонски државјани барани со потерница од Австрија и Словенија

Албански полицајци уапсиле двајца македонски државјани барани со потерница од Австрија и Словенија

Дали сте заштитени од Cyber напади: Анти-DDoS заштита од Неотел за безбеден континуитет во работењето!

Дали сте заштитени од Cyber напади: Анти-DDoS заштита од Неотел за безбеден континуитет во работењето!

Мицкоски порача: Остануваме опозиција ако не успееме во преговорите

Мицкоски порача: Остануваме опозиција ако не успееме во преговорите

BOOKING.com ќе отпушти дури 4000 вработени: Нема работа во туризмот

BOOKING.com ќе отпушти дури 4000 вработени: Нема работа во туризмот