18 Август, 2019
0.0064
Што сака да каже обвинителката Ленче со ФБ статусот и за кој е посветен?

Што сака да каже обвинителката Ленче со ФБ статусот и за кој е посветен?

Росоклија: Што чека и што очекува ВМРО-ДПМНЕ? Непостоечка последна шанса?

Росоклија: Што чека и што очекува ВМРО-ДПМНЕ? Непостоечка последна шанса?

(ВИДЕО-ФОТО) Силни топовски татнежи и експлозии го стресоа Скопје

(ВИДЕО-ФОТО) Силни топовски татнежи и експлозии го стресоа Скопје

ГЕРМАНЦИТЕ ДАДОА ТОЧНА ПРЕСМЕТКА: Еве колкава месечна плата ве прави богат човек

ГЕРМАНЦИТЕ ДАДОА ТОЧНА ПРЕСМЕТКА: Еве колкава месечна плата ве прави богат човек

КОСОВО НИ ВРАТИ СО ИСТА МЕРКА: Ние им забранивме увоз на риба, тие компир и мед

КОСОВО НИ ВРАТИ СО ИСТА МЕРКА: Ние им забранивме увоз на риба, тие компир и мед

Милионски суми: Колку му пораснаа приходите од продажба на Оилко

Милионски суми: Колку му пораснаа приходите од продажба на Оилко

(ВИДЕО) ДРАМА НА АВТОПАТ ВО ХРВАТСКА: Авион принудно слетал, патниците престрашени

(ВИДЕО) ДРАМА НА АВТОПАТ ВО ХРВАТСКА: Авион принудно слетал, патниците престрашени

КОЅИЈАС ЗА ТАБЛИТЕ НА СПОМЕНИЦИТЕ: „Сами признаа дека Александар Велики е грчки херој“

КОЅИЈАС ЗА ТАБЛИТЕ НА СПОМЕНИЦИТЕ: „Сами признаа дека Александар Велики е грчки херој“

Од септември повисоки плати за вработените во образованието

Од септември повисоки плати за вработените во образованието

Најнови вести

Што сака да каже обвинителката Ленче со ФБ статусот и за кој е посветен?

17 Август, 2019

Обвинителката која е дел од тимот на Катица Јанева, Ленче Ристовска преку социјалните мрежи испрати интересна порака.Таа без да нагласи за кој е наменета објавата напиша:„Интересен феномен. Со продолжено или панично движење подлабоко се тоне во живио

Росоклија: Што чека и што очекува ВМРО-ДПМНЕ? Непостоечка последна шанса?

Росоклија: Што чека и што очекува ВМРО-ДПМНЕ? Непостоечка последна шанса?

(ВИДЕО-ФОТО) Силни топовски татнежи и експлозии го стресоа Скопје

(ВИДЕО-ФОТО) Силни топовски татнежи и експлозии го стресоа Скопје

Фестивал СЛОБОДНА ЗОНА Виница

Фестивал СЛОБОДНА ЗОНА Виница

(ВИДЕО) ДРАМА НА АВТОПАТ ВО ХРВАТСКА: Авион принудно слетал, патниците престрашени

(ВИДЕО) ДРАМА НА АВТОПАТ ВО ХРВАТСКА: Авион принудно слетал, патниците престрашени

КОЅИЈАС ЗА ТАБЛИТЕ НА СПОМЕНИЦИТЕ: „Сами признаа дека Александар Велики е грчки херој“

КОЅИЈАС ЗА ТАБЛИТЕ НА СПОМЕНИЦИТЕ: „Сами признаа дека Александар Велики е грчки херој“