24 Јуни, 2019
0.0196
Интервју Савески: Финансии е голем залак за Заев, Дураки заслужи „метла“ место прекоманда

Интервју Савески: Финансии е голем залак за Заев, Дураки заслужи „метла“ место прекоманда

Атанасоски: Прашање е колку Заев е психофизички силен и за премиер и за прв финансиер

Атанасоски: Прашање е колку Заев е психофизички силен и за премиер и за прв финансиер

Изгоре ли Тевдо во борбата за социјалдемократијата?

Изгоре ли Тевдо во борбата за социјалдемократијата?

Кој е Трајан Димковски, новиот министер на МЗШВ?

Кој е Трајан Димковски, новиот министер на МЗШВ?

ТЕМПЕРАТУРИТЕ ПАЃААТ, ЌЕ ИМА И ДОЖД: Неделна временска прогноза

ТЕМПЕРАТУРИТЕ ПАЃААТ, ЌЕ ИМА И ДОЖД: Неделна временска прогноза

НАГЛО СКОКАЊЕ: Биткоинот незапирлив, повторно надминува граници

НАГЛО СКОКАЊЕ: Биткоинот незапирлив, повторно надминува граници

Ванковска: Од целата „метла“ само Заев се офајди

Ванковска: Од целата „метла“ само Заев се офајди

УТРИНСКИ ФОКУС: Горивата со нова цена, Тевдовски си оди, Заев најкоментиран по „метлата“

УТРИНСКИ ФОКУС: Горивата со нова цена, Тевдовски си оди, Заев најкоментиран по „метлата“

Ни санкциите не се спас: Се вози брзо без возачки и се „лета“ на црвено

Ни санкциите не се спас: Се вози брзо без возачки и се „лета“ на црвено

Најнови вести

Ванковска: Од целата „метла“ само Заев се офајди

24 Јуни, 2019

Лавина од реакции кај политиколозите и професорите покрај целата јавност за владината реконструкција.Професорката Билјана Ванковска на социјалните мрежи со свое видување околу операцијата која таа ја нарече „метличка“. Во прилог ви го пренесувам

Димитров: Ако Европскиот совет каже „не“, тогаш не постои европска перспектива

Димитров: Ако Европскиот совет каже „не“, тогаш не постои европска перспектива

УТРИНСКИ ФОКУС: Горивата со нова цена, Тевдовски си оди, Заев најкоментиран по „метлата“

УТРИНСКИ ФОКУС: Горивата со нова цена, Тевдовски си оди, Заев најкоментиран по „метлата“

Ни санкциите не се спас: Се вози брзо без возачки и се „лета“ на црвено

Ни санкциите не се спас: Се вози брзо без возачки и се „лета“ на црвено

Новиот министер за локална самоуправа живее на имот на своите родители?

Новиот министер за локална самоуправа живее на имот на своите родители?

Интервју Савески: Финансии е голем залак за Заев, Дураки заслужи „метла“ место прекоманда

Интервју Савески: Финансии е голем залак за Заев, Дураки заслужи „метла“ место прекоманда