18 Јуни, 2019
0.0147
ФОКУС НА ДЕНОТ: Една година од Договорот од Преспа - каде е сега Македонија?

ФОКУС НА ДЕНОТ: Една година од Договорот од Преспа - каде е сега Македонија?

Интервју Каевски: Како млади политичари настојуваме на дијалог на повисоко ниво

Интервју Каевски: Како млади политичари настојуваме на дијалог на повисоко ниво

Кој во Македонија заработи над 100.000 евра од дивиденда на акции?

Кој во Македонија заработи над 100.000 евра од дивиденда на акции?

Кој е наследникот на Миле Зечевиќ

Кој е наследникот на Миле Зечевиќ

Познато колку Апостолска, Шапуриќ, Даути и другите ги „помогнале“ Кромберг и Шуберт, Гентерм, Леар, Ендава....

Познато колку Апостолска, Шапуриќ, Даути и другите ги „помогнале“ Кромберг и Шуберт, Гентерм, Леар, Ендава....

Tрајковска за зависноста од социјaлни мрежи: Се „социјализиравме“, но ја изгубивме основната комуникација

Tрајковска за зависноста од социјaлни мрежи: Се „социјализиравме“, но ја изгубивме основната комуникација

Фетаи: Верувам дека ќе дојде време СЈО ќе застане на пиедесталот

Фетаи: Верувам дека ќе дојде време СЈО ќе застане на пиедесталот

Неверојатната приказна за тоа како Пепси стигна во Македонија

Неверојатната приказна за тоа како Пепси стигна во Македонија

Емиграција на медицинскиот кадар од Република Македонија

Емиграција на медицинскиот кадар од Република Македонија

Најнови вести

Фетаи: Верувам дека ќе дојде време СЈО ќе застане на пиедесталот

17 Јуни, 2019

Oбвинителката Фатиме Фетаи вечерва во интервју на ТВ 1 изјави дека е свесна дека перцепцијата за Специјалното јавно обвинителство е нарушена. Taa вели претходно имало и одредено глорифицирање на обвинителките. „Се враќаме на едно разочарувачко празно

На одредени места наврнаа 25 литри дожд на метар квадратен

На одредени места наврнаа 25 литри дожд на метар квадратен

Шекеринска: Не сакаме заради домашна политика да загрозиме некој од државните интереси

Шекеринска: Не сакаме заради домашна политика да загрозиме некој од државните интереси

Повеќе од 16.000 молњи над Загреб за два часа

Повеќе од 16.000 молњи над Загреб за два часа

ФОКУС НА ДЕНОТ: Една година од Договорот од Преспа - каде е сега Македонија?

ФОКУС НА ДЕНОТ: Една година од Договорот од Преспа - каде е сега Македонија?

Шекеринска на вежбата Одлучен удар: Покажавме дека заслужуваме да бидеме членка на НАТО

Шекеринска на вежбата Одлучен удар: Покажавме дека заслужуваме да бидеме членка на НАТО