22 Април, 2018
0.0570

Aко уште не сте успеале можеби ве „кочи“ некоја од овие 13 навики

Објавено во: Стил 16 Декември, 2017

Понекогаш е доволно да се откажеме од лошите навики за да бидеме поуспешни луѓе. 

Некои од нив се универзални, значи ќе ви помогнат без разлика што вие подразбирате под успешна личност. 

1. откажете се од нездрав начин на живот

2. не размислувајте на кратки стази

3. не бидете скромни

4. не барајте оправдувања

5. откажете се од непроменливи ставови

6. престанете да верувате во успех преку ноќ

7. не бидете перфекционист

8. не ја расфрлајте енергијата на сите страни

9. откажете се од потребата сѐ да имате под контрола

10. не се согласувајте на работи кои не одговараат на вашите цели

11. не се опкружувајте од луѓето кои ве „трујат“

12. не мора сите да ве сакаат

13. не бидете зависни од телевизија и социјални мрежи

Можеби ќе ве интересира

Кои состојки се најдобри и најлесни за јадење пред спиење?

Кои состојки се најдобри и најлесни за јадење пред спиење?

Видео: Топ 10 серии наменети за интелигентна публика

Видео: Топ 10 серии наменети за интелигентна публика

Најдобриот саем за љубители на стилизирани мотори - Естетика која исчезнува

Најдобриот саем за љубители на стилизирани мотори - Естетика која исчезнува

Видео: Подводен апартман е новиот хит на Малдивите

Видео: Подводен апартман е новиот хит на Малдивите

Гастрономски експеримент ги спои крофните и бургерите

Гастрономски експеримент ги спои крофните и бургерите

„Исцелител“ најдобар дебитантски филм во Југоисточна Европа

„Исцелител“ најдобар дебитантски филм во Југоисточна Европа

Симптоми кои може да ги препознаете за вишок на шеќер во крвта

Симптоми кои може да ги препознаете за вишок на шеќер во крвта

Колку ќе заработува Роналдо со новиот договор

Колку ќе заработува Роналдо со новиот договор

Чуден експеримент за откажување од цигари

Чуден експеримент за откажување од цигари