Анкета

Вчитувам...

* Онлајн анкета на веб страниците на Берзата и интернет порталот „Фактор“, како партнер. Гласањето се врши паралелно на двете веб страници и акцијата на издавачот што ќе има најмногу гласови од двете анкети збирно, ќе биде прогласена за Акција на годината по избор на јавноста за 2021 година.