21 Септември, 2019
0.0187

БАРААТ ЛЕКАРИ: Нудат плата, стан и бонус

Објавено во: Финансии 13 Јануари, 2019

Од 250 лекари во Сплитско - далматинската жупанија дури 100 наскоро ќе одат во пензија. 

Нема ниту сестри, поради што лекарите и стоматолозите се принудени да работат сами. 

Но, и оние кои сега се без работа не би сакале да работат на островот Вис или на Хвар на пример. 

Таму еден лекар би требало да се грижи за 300 пациенти. 

Се нуди плата, стан и годишен бонус од 50.000 куни. 

Можеби ќе ве интересира

Потпишан договор со ЕБОР од 13 милиони евра за изградба на електронски систем на наплата долж Коридор VIII

Потпишан договор со ЕБОР од 13 милиони евра за изградба на електронски систем на наплата долж Коридор VIII

Виктор Димовски прв владин директор со коефициент 4 и со поголема основна плата од Рашковски, Лукаревска, Китанов....

Виктор Димовски прв владин директор со коефициент 4 и со поголема основна плата од Рашковски, Лукаревска, Китанов....

Како од една билка овој Србин направил бизнис вреден злато

Како од една билка овој Србин направил бизнис вреден злато

Како е да се живее во Норвешка: Плата од 2.500 евра, но државата веднаш зема 35 проценти

Како е да се живее во Норвешка: Плата од 2.500 евра, но државата веднаш зема 35 проценти

ЌЕ ДОБИЕТЕ 25 000 ЕВРА ДА СЕ ПРЕСЕЛИТЕ ОВДЕ: Понудата е од соништата, а регионот прекрасен

ЌЕ ДОБИЕТЕ 25 000 ЕВРА ДА СЕ ПРЕСЕЛИТЕ ОВДЕ: Понудата е од соништата, а регионот прекрасен

Како бугарски стартап ја доби првата венчр капитал обврзница од 18 милиони евра?

Како бугарски стартап ја доби првата венчр капитал обврзница од 18 милиони евра?